2777
2789
عنوان

مزاحم های سایت

172 بازدید | 23 پست

بچه ها متوجه شدم واسه یه سری کلی مزاحمت پیش اومده 

اول بگم که حتما تاپیک بزنید و عکس بزارین و گزارش بدین و حتما و حتمآ نی نی یار هارو تگ کنید که ایشالا تعلیق شن و مزاحمای سایت همشون از بین برن

من بلد نبودم چطور نی نی یار تگ کنم حقیقتا یکی بزاره بچه ها استفاده کنن🙃 

تو بعضی تاپیک دیدم یه سری زن نما ها به خانما سایت میگفتن حق ندارید از خودتون دفاع کنید و ساکت شید واسه همین گفتم تاپیک بزنم و بگم اصلا سکات نشید و وسعی کنید گزارش بدین چون عجیبه این جریان .بعضی خانما بودن که براشون سوال شده بود که چرا تاپیک میزنن خب براتون میگم:

بعضی ها دلشون میخواد وقتی کسی مزاحمشون بشه تاپیک بزنن یا به نی نی یار گزارش بدن .که دمشون گرم باعث کم شدن مزاحما میشن 

شما حوصله نداری گزارش بدی .اون مزاحمه میره سراغ یکی دیگه(پس حتما گزارش بدین)

حالا اینا عرضه دارن و دارن سعی میکنن به نی نی یار بگن یا تاپیک بزنن بقیه خانما رو آگاه کنن و دمشون گرم

نمیفهمم مشکل بقیه با این کار چیه و چرا بدشون اومده؟! تنها جوابم اینه که زن نمان احتمالا یا.. 

درکل پیگیری کنید ایشالا که مشکل رفع بشه به کمک نی نی نی یار گلای من🤭💖

In love with darkness ♥🐞

گلم ایشون گفتن حرفای زشت تونو به همه تعمیم ندین از کار بد اون آقایون دفاع نکردن گفتن از اول قبول نکنید که مزاحمت ایجاد نشه براتون نگفتن اعتراض نکنید

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعضی اقایون واقعا فرهنگ استفاده از سایت رو ندارن

ولی خانمها هم اینجارو با خیابون اشتباه گرفتن

فک میکنن کسی ک درخواست داده معذرت میخوامااا دست درازی بهشون کرده ک جاروجنجال بپامیکنن

عزیزمن یه دکمه به نام رد و پذیرش هست 

اگرشماهم عقده ای توی رفتارتون نیست رد کنید وسلام

@niniyar_2  ‍ 2

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
چقد تاپیک اسکرین بدن  مگه شدنیه وقتی هرروز عضو جدید میاد

مگه چند تا شماره دارن .. بالخره شماره هاشون تموم میشه .اگه همه پیگیری کنن حداقل تعدادشون خیلی کم میشه

In love with darkness ♥🐞
چجوری مزاحمتون میشن؟ تا وقتی جواب ندین هیچ کس نمیتونه

برای من پیش نیومده .تعداد زیادی تاپیک دیدم راجبش . شما سعی کنید کمک کنید بهشون و بهشون یاد بدین چطور گزارش بدن که مزاحما تعلیق شن

In love with darkness ♥🐞
گلم ایشون گفتن حرفای زشت تونو به همه تعمیم ندین از کار بد اون آقایون دفاع نکردن گفتن از اول قبول نکن ...

حرف زشت؟ من یادم نمیاد تاپیکی باشه که حرف زشت زده باشه .فقط اعتراض کردن نسبت به یه سری مزاحمتا

دمشون گرم 

In love with darkness ♥🐞
اره بعضی اقایون واقعا فرهنگ استفاده از سایت رو ندارن ولی خانمها هم اینجارو با خیابون اشتباه گرفت ...

چه ربطی به عقده دارم گلم . از کی تا حالا شلوغ کردن همچین جریانی شده عقده؟ اینکه دارن بقیه رو آگاه میکنن کار بدیه؟ یا اینکه گزارش میزنن؟ باید اینکار رو کنن که مزاحمت کمتر شه .گفتم شما دوس داری رد کنی .که مزاحم میره سراغ یه بنده خدای دیگه

اینا پیگیری میکنن به بقیه هم خیرشون رو میرسونن

In love with darkness ♥🐞
حرف زشت؟ من یادم نمیاد تاپیکی باشه که حرف زشت زده باشه .فقط اعتراض کردن نسبت به یه سری مزاحمتا دمشو ...

الان برید سر بزنید به همون تاپیک حتی اگر متن اول شونو در نظر نگیرید در ادامه بحثا رفتارشون واقعا زشته

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

اره بعضی اقایون واقعا فرهنگ استفاده از سایت رو ندارن ولی خانمها هم اینجارو با خیابون اشتباه گرفت ...

برای دیدن خداروشکر پیش نیومده .به جای سرزنش کردن هم جنس خودت .سعی کن کمکشون کنی عزیزم

In love with darkness ♥🐞
👏👏👏👏👏👏👏👍👍👍👍👍👍

برای من خداروشکر مزاحمی پیش نیومده . ولی اگه برای شما پیش اومد گفتم بهتون بگم گزارش بدین و کمک کنید به هم جنس خودتون

In love with darkness ♥🐞