2777
2789
عنوان

راسته خردادی ها مودی هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من به شخصه به تاثیر ماه تولد تو خصوصیات اخلاقی افراد معتقد نیستم اما پدرم خردادیه و یهو بی جهت بدخلق میشه بعد میبینی فردا خوش اخلاقه همون مودی و دم دمی دیگه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
پس دیگه حرفی نمیمونه جدی چرا اینطوری هستین؟؟؟

خودم رو میگم 

هیچوقت الکی حس و حالم تغییر نمی‌کنه یعنی یه دلیلی داره که این تغییر حال اتفاق میفته و برای من بخاطر اینه که زیاد به جزئیات آدم‌هایی که باهاشون در ارتباطم دقت می‌کنم و کمال گرا هستم.

در کل جزئی نگری باعث میشه.

وگرنه خواهرم فروردینیه و اونم همینطوریه

ولی پدرم خردادیه مثل من نیست.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

من زیاد خردادی دارم دور و برم. دقیقا مودی ان. وقتی حالشون خوبه بشدت دوست داشتنی میشن. وقتی میرن تو مود عصبانیت و لج کردن واقعا غیرقابل تحمل میشن. بعد شما میتونی تو دو ساعت انواع حالت های روحیشونو ببینی😂

من یک عدد خردادی مودی هستم امروز برا همسر جان پنکیک درستیدم ولی فردا حوصله نداشته باشم خودش برادخودش صبونه بذاره. تو حال و حوصله من خیلی مودی ام ولی لحظه ای احساسم به همسرم تغییر نکرده فکر نکرده دوسش ندارم ولی یه روز جو میگیرتم خونه تمیز میکنم یه مدت میترکه عین خیالم نیست رو این چیزا مودی ام نه دوست داشتن

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...

منم یه خردادیم .

مودی رو در مورد اخلاقم نمیدونم ولی در مورد نظافت کردن هستم .مثلا یه روز تمیز در حد وسواسی بودن میشم و میوفتم به جون خونه و زندگیم تا برق بزنه چند روز بعد اصلا برام مهم نیست شلخته میشم در حد اینکه حتی وسایل رو از روی زمین برنمیدارم 😄

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
خدایی چرا اینجوری هستین؟؟؟

😂😂 بقیه رو نمیدونم 

ولی من خودم به شخصه مثلا دوست پسرم و خییلی دوست دارم بعد یاد گذشتش که می افتم یا یاد حرفی که بهم زد ی دفعه قاطی میکنم بدون این که بهش بگم باهاش بد رفتاری میکنم 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
من زیاد خردادی دارم دور و برم. دقیقا مودی ان. وقتی حالشون خوبه بشدت دوست داشتنی میشن. وقتی میرن تو م ...

دقیقا بدترین ضربه روحی رو بهم زد💔هیچ وقت نمیتونم ببخشمش

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم