2777
2789

فقط بدو بدو یه چیز چرت تعلیق میکنی یارو اومده تو تاپیکم به اعتقاداتم توهین میکنه فحش میده تگت کردم از دیروز پیدات نیست اه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
عزیزم ارتباط با نی نی یار فقط از طریق خصوصی است

عزیزم من چطوری توی خصوصی بهش بگم یارو تو تاپیکم فحش داده

تگش کردم دیگه مگه بقیه تگ نمیکنن میاد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چطوری توی خصوصی بهش بگم یارو تو تاپیکم فحش داده تگش کردم دیگه مگه بقیه تگ نمیکنن میاد؟&nbs ...

خب تگ کردی میاد دیگه 

فقط شما تگ نمیکنی که صد نفر ممکنه تگ کرده باشن 

توی خصوصی پیام بده لینک بذار 

خودشم گفت خصوصی رو زودتر چک میکنه

ببین من دیشب ی تاپیک زدم بااا ذوق و اشتیاق که چه چیزی ب اسم نیکان میاد عاشق اسم نیکانم و‌.. ی اسکول نمکدون اومده میگه سیمان!!! خیلییی راحت هم مسخره کرد هم حرف مفت زد بهش میگم سطح شعورت درین حده دیگه یدونه معذرت خاهی کرده انگار ادم باید بگه بخنده باهاش نکبتو 

اعصابمو بهم ریخت دیروز 

یکم فرهنگ ندارن وقتی یارو تاپیک زده عین ادم جواب بدم نمک دون بازی درنیارم 😑حس تمسخر بهم دست داد

💛💚🧡
عزیزم حالا اگر تو یه چیزی راجب اعتقادات اون خانوم گفته بودی نی نی یار از بتمن هم زودتر خودشو رسونده ...

هکینو میگم واقعا همیشه تالحال برعکس عمل کرده نی نی یار

بخدا یه دقعه اومدم درباره بچم تاپیک زدم گقتم قنداغ اشکال ندارهب خوره قلان بعد یارو اومدهدنقرین میکنه خدای نکرده برای بچم... 

بعد من حرصم درومد جوابشو دادم نی نی یارو تگ کردم بعد از مدتها هردوی مارو تعلیق کرده واقعا نمیدونم چی بگم

انگار باید ازشون تشکر کرد وقتی فحش میدن!!