2777
2789
عنوان

از خواب ناز پا شدم فرش شستن

564 بازدید | 32 پست

۴ صبح پا شدم دخترمو ببرم دستشویی هندونه هم خورده بود بلند شدم دیدم یا حسین شلوار و فرش خیس جیش کرده رو فرش تازه م .بردمش حموم شستم و دوباره خوابوندم ش .خودمم افتادم به جون فرش تازه ده بار شامپو فرش زدم و آب کشیدم هلاک شدم .به نظرتون نجسیش رفته یا بدم قالیشویی آخه خیلی وسواس دارم 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه حوصله ای داری خدایی

چیکار کنم دیگه فرش بو میگیره ولش میکردم .خداروشکر رو تختش نبود تشک تخت و چجور میشستم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

الهی عزیزم خسته نباشی والاظلمه نه تمیزشده ناراجتش نباش اب خورده شسته هم شده دیگه نجس نیست  چیزای سرد به بچه نده اب زیادنخوره قبل خواب  وابنکه اگه سنش زیاده ببرش دکترشایدخدایی نکرده مشکلی داره و اینکه قبل خواب ببرتش دسشویی  زیرشم یه تشکچه ازایناکه جذب نمیکنه مایعات روپعن کن