2777
2789

اگر هم کرده باشم بخاطر رفتار و حرف خود یارو بوده اما خیلیا تو زندگی بدون دلیل بهم توهین کردن 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
منم اگر توهینی کردم اونم خیلی کم‌پیش اومده بخاطر رفتار خودش بوده

اون درسته اما الان که فکر میکنم خیلی از آدم ها بی دلیل بهم توهین کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون درسته اما الان که فکر میکنم خیلی از آدم ها بی دلیل بهم توهین کردن 

عزیزم‌خیلیا چاک دهنشون بست نداره . شُله

دست تو نیست

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
فقط چاک دهن نبست بحث رفتارشون هم هست 

عزیزم الان همه بخاطر فشار اقتصادی به هم‌میپرن 

و رفتار درست درمونی ندارن

روانشناس میگه آدمایی که تو کل روز میبینی شاید ۲ درصد آدم حسابی باشن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
عزیزم الان همه بخاطر فشار اقتصادی به هم‌میپرن  و رفتار درست درمونی ندارن روانشناس میگه آدمایی ...

بحث الان و دیروز نیست از بچگی همین بوده 

دروغ پشت دروغ

خجالت خوب چیزیه

همین حالا تو تاپیک اربعین بدون اینکه کسی شرو کنه ب تو حرفی بزنه

ب میلیونها نفر توهین وبی احترامی کردی

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

دروغ پشت دروغخجالت خوب چیزیههمین حالا تو تاپیک اربعین بدون اینکه کسی شرو کنه ب تو حرفی بزنهب میلیونه ...

توهینی نبود فقط خلاف باور های اونا حرف زدم و چند تا واقعیت رو گفتم همین الانم میگم اینا فقط دنبال چاپیدن پول منو شما و مملکت ما هستند همین و بس