2777
2789

منک وااااقعا جون ب لب شدم خانواده ی مامان من خیلی رو مخن .مامانم خیلی بهتره

من اصلا با ادم مذهبی مشکلی ندارم و اتفاقا انرژی میگیرم ازش ولی اینا نه رو مخن گیر میدن خیلی 

من تیپم کاملا ازاده ارایش میکنم ابروهامم دخترونه مرتب میکنم 

ولییییی واسه هرکدومش حرفا شنیدما زجر کشیدما 

کلا مشکل من بیشتر اینه مثلا تو یه مهمونی ای چیزی هستیم و خانواده مامانم هستن بیشتر از اینکه خوش بگذرونن همش میگن فلانی فلانجور لباس پوشیده بود فلانی تو عروسی جلو داماد رقصید فلانی ناخون کاشته بود و سه ساعت راجب اینکه غسلت قبول نمیشه با ناخون حرف میزنن .فلانی دماغشو عمل کرده ببین من اینجا میگم اون اگ زشتتر نشددد مگ دکترا از خدا بیشتر بلدن .

فلانی عکسشو استوری گزاشته اخه مگ زنم عکسشو استوری میکنه و...

کل مهمونی بحث سر اینه ک کی چیکار کرد بخدااا خسته شدم گوشام کز کز میکنه.یکی میخاد مثلا یه عمل زیبایی بکنه اینا بیشتر حرفشو میزنن و پیگیرشن تا خودش..یا همش بحث سر حجابه همش ب من نصیحت میدن و یه بهونه ایم میدن دست مردا ک مرد نفسش عاجزه زن باید رعایت کن مرد طبیعتشه دست خودش نیس نمیتونه کنترل کنه      ...اصلا ادم مذهبی نباید حرف بقیه و بزنه و گناهشو بشوره  ک 

یا تو عروسی خاله ام هجوم اورده بود ک ارایشگاه رفتی بگو ارایش ملایم بکنه ها شبیه زن میشی هاااا .یا میگه لباس باز تو عروسی  قشنگ نیس چندشه ادم بدنشو بریزه بیرون  واسه عقد دخترعمم میخاستم ناخون مصنوعی بخرم خالم مسخرم میکرد ک 2 ساعت میری جشن ناخون واسه چیه ب هرکی بگی میخنده

بیشتر از اینکه مذهبی باشن خیلی دخالت کن و تو . برو هستن معذرت میخام

بارها جوابشونو با حالت تند دادم ولی مامانم بعدا دعوام میکنه ک ادب نداری و فلان و... 

فکر میکنن هیششششکی تو دنیا از اونا بیشتر نمیدونه 

منه گیر ورمین😐😐

😂😂ببین ما داریم ولی انقدر اخلاق تخصیص دارم که باهاشون دعوا راه مینداختم و از این گوه ها میخوردن میگفتم سرت تو زندگی خودتون باشه نه تو ماحتت مردم دیگ خا...یه نمیکردن حرف بزنن

😂😂ببین ما داریم ولی انقدر اخلاق تخصیص دارم که باهاشون دعوا راه مینداختم و از این گوه ها میخوردن می ...

من پرررو ام میتونم بگم اینو 

ولی مامانم میکشتم

اتفاقا اینجور ادما خودشون بیشتر زجر میکشن ک همش درگیر این و اونن 

منه گیر ورمین😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مذهبی ها متنفرم خیلی خیلی متنفرم .  .   بعضی هاشون. دین  رو بد جلوه ...

وای من همش پادکست گوش میدم راجب خدا تا  بهش نزدیکتر شم 

مذهبی بد نیس اصلا فک کن یکی با خداس چادریه نماز میخونه مهربونه اهل غیبت نیس با هیچکسم کاری نداره 

این ادم عشقه  

اینا خشششکننن نچسبن

منه گیر ورمین😐😐
وای من همش پادکست گوش میدم راجب خدا تا  بهش نزدیکتر شم  مذهبی بد نیس اصلا فک کن یکی با خد ...

من که هر ادم چادری دیدم به دلم نه نشستن . و چن روز قبل با یه خانم در گیر شدم که. فک می کردم .  چون زیادی نماز می خونن و خیلی مذهبی ان فرشته ن اما تا باهاش دعوا کردم . دیدم زیر چادر چی هست .. هم کلاه سرمون گذاشتن هم فش هایی شنیدم که. من  خجالت می کشم به زبان بیارمشون . چن سال پیش هم  که کرایه نشین بودیم .. اون موقع زن صاحبخانه عذابم می داد با حرف هاش . و چندین مورد دیگه 

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
شما انقدر با ادبی که اومدی به مردم میگی بی ادب کار خودت  بکن چکار به پست من داری بچه😂😂😂

اینجا‌ کجاست ؟ 

سایت عمومی پس همه چی به من ربط داره 🤷‍♀️

گوجه سبز هستم کاراگاه نی نی سایت 🧡😎 یک عدد کیدرامری 🥰