2777
2789
عنوان

کسی خانواده ی خیلی خشک و مذهبی داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 45 پست
قبول دارم کمن خیلی  ولی هستنن اونایی ک با بقیه هم کاری ندارن

بله بله . هر  دین هر کشور هر شهر همه فرهنگ ها خوب و بد دارن اما شهر ما خیلی سر در نمیارن ..   تازه پر شده از داعش و گروهک های  بد ..  

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی بگی کدوم شهرررر ؟؟؟دااااعشششش؟؟؟

من مهاباد هستم.  آذربایجان غربی چند روز پیش یه مرد که ازش ماشین خریدیم تو تایپ ک  هام هست . سرمون کلاه گذاشت و الانم فرار کرده ..  هم خودش هم برادر ش چندین سال. زندانی بودن به جرم همکاری با داعش .‌‌. یکی از فامیل های دور مون هم الان تحت تعقیب  هستن  اسم گروه شون  رو درست نمی دونم .. سلفی می گن سلو فی می گن همچین چیزی  

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
من من من حوصله ندارم اینو بردار خودتو بزن 😂😂

😂🥲خدا نگیرتت

ولی ی چیزی بگم خدایی جدایی از شوخی چه تو چه استارتر لطفا قبل از اینکه از دنیای نو جوانی بیرون بیایین واقعا زندگی کنید واقعا تلاش کنید قدر مدرسه رفتنتون و دوستاتون بدونید الکی فاز غم بغل نگیرید الکی افسرده نکنید خودتو بگردید بخندین به حرف دیگران توجه نکنید اشتباهات منو تکرار نکنید رل نزدیک چون ب طور کامل داغون میکشین ببینید کلا بهترین هارو زندکی کنید و براتون آرزو دارم که همیشه خوشحال سرحال باشین

دلیل همه این حرفام بخاطر این بود که خودم تو فکر بودم که چقدر الکی وقتم رفت و از نو جوانیم استفاده نکردم وارد ی دنیای عجیبی به اسن جوانی شدم جایی که دیگه همه چی دست خودتو تو واقعا نمیدونی چیکار کنی و قبطه میخورم که چرا نمیتونم برگردم ب عقب و اون اشتباهات رو تکرار نکنم

و حسودیم شد که شما ها ۱۶ سالتونه😂🥲💔