2777
2789

شوهرم خیلی دل مهربونی داره

با همه البته

حتی اگه کسی یه کار خیلی بد در حقش کنه یه معذرت خواهی از دلش در میاد فراموش میکنه 

ولی من باردار شدم از اصرار. من بود ولی خودشم میدونست دیگه ولی میگه نمیدونستم تو گولم زدی

بعد ۷ سال ازدواج که البته قبلشم توافقمون سر داشتن بچه بود

خلاصه گفت تو باردار شدی یا بچه رو بنداز یا بهت اصلا نزدیک نمیشم دیگه

منم ننداختم‌ و گفتم کنار میاد بالاخره. هورمونی خیلی بهم ریخته بودم ولی خیلی بهش نیاز داشتم چندین بار رفتم سراغش با مهربونی و خوشگلی و ..... ولی پسم زد 😭😭😭😭

ماه آخرمه

اون روز تهدیدم میکرد که یا سر زایمانت رضایت میدی عملت کنن لوله هاتو ببندن‌ یا اصلا دیگه هیچوقت بهت نزدیک نمیشم

گفتم نشو عزیزم

من که تو اوج نیازم چندبار اومدم سراغت‌ پسم زدی آب از سرم گذشته برام مهم نیست کیو میترسونی؟

خیلی دلت خواست بیا اصرار کن تا بهم نزدیک شی

ولی خیلی دلم شکسته 

برا همه مهربون و بخشنده س

به من که میرسه کینه ای و سنگدل میشه 😔

چند روز بعد اون بحثمون گفت منو میبخشی؟

گفتم بابت؟ گفت همینجوری کلا

لبخند زدم گفتم باید علتشو بدونم همینجوری‌که نمیتونم بگم‌

هیچی نگفت ولی بعدش بازم خواستم بغلش کنم ازم دوری کرد😭😭😭

خیلی سخته

همیشه اگه دلتنگی میشدم یا چیزی بغلش می‌کردم آروم میشدم کلی غرورمو میشکستم ولی دیگه نمیتونم هرچی به خودم میگم شوهرته غرور جایی ندازه ولی نمیتونم دیگه 

میترسم دیگه 

از پس زده شدن خیلی میترسم 

فقط‌ نگاش میکنم از دور و این فاصله ها.....

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توافق کرده بودید بچه دار نشید 

برعکس توافق کرده بودیم حداقل دوتا داشته باشیم

زیرش زد بعدا 

میگفت برا چیمونه‌

نمیخواد ۱۰ سال دیگه 

۱۰ سال دیگه من ۴۸ ساله میشم😶

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

ندیذم همچین چیزی

اصلا لوله بندی نکن اصلا

تو زن بارداری اونم بچشه

الان باید بذاره تورو رو سرش 

و مدام غرق نوازش و بوسه ات کنه

الهی بمیرم خیلی مراقب خودت باش

مراقب نی نی اا باش

سخته ولی قوی باش

اگه واقعا عاشقت باشخ یروز پشیمون میشه

من نمیدونم علت این کارش چیه ولی طبیعی نیس توام هیچ مشگلی نداری خودتو سرزنش نکن

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
خیلی از آقایون از رابطه با زن باردار بدشون میاد. حالا که شوهرت بچه نمی‌خواد دیگه بچه‌دار نشو. یه م ...

برام اصلا مهم نیست میگم 

بچه دار که نمیشم iud میزارم

هزاران بار توبه تاسرحد مرگ رفتم سر همین یه بارداری

ولی خوب دلم خیلی شکسته ازش 

خصوصا وقتی میبینم برا بقیه انقد خوبه و......

دوسش دارم ولی حوصله شو ندارم ولی سعی میکنم به روی خودم نیارم😭😭😭😭 حس بدیه غیر قابله تعریفه

برید مشاور 

چرا شماها نمیمیرید؟؟؟؟😃😃😃

واقعا برام سواله که شماها چرا نمیمیرید؟

آخه آدمی که این منطقش باشه من بگم بیا بریم مشاوره اونم میگه عه چه فکر خوبی آره پاشو بریم

انتظار داری بگم وای چه پیشنهاد خوبی دادی ممنون نمیدونستم یه چیزی به اسم مشاور هم هست ممنون که راهنماییم کردی همین فردا میریم خدا خیرت بده؟

خواهش میکنم اگه نمیمیرید نظر ندید

ممنون🙏❤️

ندیذم همچین چیزی اصلا لوله بندی نکن اصلا تو زن بارداری اونم بچشه الان باید بذاره تورو رو سرش  ...

🥹🥹😭😭😭😭😭

از همین دلم پره

هیچی خودش نوازشم نمیکنه حتی نوازش حتی بغل حتی یه بوس

منم میرم سراغش پسم میزنه 

من اصلا مث اون نیستم که دلم بزرگ باشه ببخشم و فراموش کنم

من هیچوقت نمیتونم ببخشم و هیچوقت هم فراموشم نمیشه یه چیزی 🙈 خصوصا که انقد عذاب بکشم سرش 

سعی میکنم نادیده بگیرم ولی گاهی یادم میاد و تا لبه مرگ دلم فشرده میشه و اذیت میشم

خصوصا یه همچین دورانی که میدونم دیگه تکرار نمیشه

خصوصا بهشم گفتم

یه مجرد براش خود..ارضا..یی راحته ولی من که نیاز داشتم و تو پسم میزدی هر بار برام حکم یه تجاوز رو داشت  انقد بهم آسیب‌ میزد 

🥹🥹😭😭😭😭😭 از همین دلم پره هیچی خودش نوازشم نمیکنه حتی نوازش حتی بغل حتی یه بوس منم میرم سراغ ...

بمیرم یرات

غصه نخور

ایشالا با دنیا اومدن بچه درست میشه اخلاقش

ولی چجوری دلش میاد ☹️🥺

بگو مگه تو حامله ای ویار زن باردارداری اخه مرد !!!!

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐