2777
2789
عنوان

خانمای واردبه خیاطی

97 بازدید | 10 پست

چرخم داره میرسه ازگوگل کلیپ خیلی دیدم قبلا هم ذهنی تاپ یادامن دوختم بنظرتون ذهنی میتونم ادامه بدم؟؟؟مثلا فکرمیکنم ک ازروی اندازه گیری از مانتویی ک قبلاخیاط برام دوخته من میتونم بدوزم وبرش بدم بنظرتون میتونم یاباید برم کلاس؟؟؟؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون احساس میکنم بدون کشیدن الگو راحت میتونم روپارچه الگو بزنم برش بزنم بنظرتون موفق میشم براخودم چیزایی بدوزم یا گیج میشم

علاقه داشته باشی میتونی 

علاقم زیاده قبلا بادست چیزایی دوختم ذهنی هم فکرمیکنم میبینم کاری نداره دوختن ولی الگو ک میبینم تونت روکاغذمیکشن بدم میاد 

چون احساس میکنم بدون کشیدن الگو راحت میتونم روپارچه الگو بزنم برش بزنم بنظرتون موفق میشم براخودم چیز ...

اشتباه میکنید همه لباسا رو نمیشه بندازی رو پارچه برش بدی بدوزی.باید اصولی از پایه بفهمی چی ب چیه تا بدردت بخوره وگرنه فقط پارچه حیف میکنی .منم مثل تو فکر میکردم ولی رفتم کلاس خیاطی دیدم اصن خیلی فرقشه فکری ک من میکردم چیز دیگه ای بود کلا تعبیرم از خیاطی عوض شد

شدنیه ولی فقط میتونی همون مدلها رو تکراری بدوزی

اگه شماخیاط باشی ی سوال داشتم چرخم جانتکه اولین چرخمه ۳۲ مدل داره بنظرتدچیزه خوبیه؟