2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم واریکوسل داره راضی به عمل نمیشه یه سال و نیمه اقدامیم هیچی به هیچی نمیدونم از واریکوسل اونه یا تنبلی تخمدان من

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

همسر منم واریکوسل داره راضی به عمل نمیشه یه سال و نیمه اقدامیم هیچی به هیچی نمیدونم از واریکوسل اونه ...

عه منم تنبلی و پلی کیستیکم تازه هم متوجه واریکوسل شوهرم شدیم

روزای تخمک گذاری میری سونو؟ فولیکول غالب داری؟

من هرماه فولیکول غالب دارم دکترمونو ک تازه عوض کردیم گفت وضعیتت خوبه با دارو میتونی باردار بشی

سلام، وقت بخیر، واریکوسل به معنی ناباروری نیست و افراد متعددی هستند که واریکوسل داشته اند و با وجود عدم درمان بچه دار شده اند و یا حتی بعد از بچه دار شدن متوجه بیماریشون شده اند. نکته این هست که دیده شده در افراد دچار واریکوسل ناباروری بیشتر شیوع داره بنابراین در درمان ناباروری واریکوسل رو هم درمان می کنند. بنابریان اگر شوهر مبتلا به واریکوسل هست و قصد بچه دار شدن ندارید حتما از روش های پیشگیری مطمئن استفاده کنید.

سلام، وقت بخیر، واریکوسل به معنی ناباروری نیست و افراد متعددی هستند که واریکوسل داشته اند و با وجود ...

مرسییی😍😍

ن بابا توی اقدامیم ایشالا ماهم جز همین آدمایی میشیم ک گفتین 😍😍

عه منم تنبلی و پلی کیستیکم تازه هم متوجه واریکوسل شوهرم شدیم روزای تخمک گذاری میری سونو؟ فولیکول غا ...

من رفتم دکتر گفت اول شوهرت عمل کنه بعد درمان تورو شروع کنیم 

الآنم که میریم دکتر طب سنتی 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...