الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو رو خدا هیچوقت خرگوش نخرید.برا دخترم خرگوش لپ گرفتم اندازه دسته کلید بود سفید خیلی ناز بود ایقد بهش رسیدیم خودمو بچه ها بزرگ بزرگ اندازه یه گربه بزرگ و پشمالو شده بود .خیلی بامزه بود.یه جایی نشسته بودیم خودش میپرید تو بغلمون.بعد سه سال و نیم دیگه همه بهمون حرف میزدن میگفتن برا بچه هات بده آلرژی میاره دادم پسر خالم تو روستا چون خودشم چند تاخرگوش داشت چند روز بعد بهمون خبر دادن سگ تکه تکش کرده خرگوش مارو.😭 ایقد با بچه هام گریه کردیم که همچون تا چند روز افسرده بودیم هنوز فیلماش نگاه میکنیم گریه میکنیم
منم خیلی سال پیش نوجوان بودم یه خرگوش داشتم وقتی مرد انقد گریه کردم تا از حال رفتم خوابم برد بعد از اونم دیگه هیچ وقت نتونستم حیوان خونگی بگیرم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
وای حداقل مرگ طبیعی غمش کمتره کاش بیشتر مراقبشون باشیم که این اتفاقات نیفته
خیلی مادر شوهرم حرف میزد غر میزد میگفت دخترت دراینده نازا میشه.چون خونگی بود نمیتونست از خودش دفاع کنه پسر خالم یه عالمه خرگوش داشت فقط مال مارو سگ تونسته بود بگیره بقیه فرار کرده بودن .تکه تکش کرده بود چقد زجر کشیده