2777
2789
حالا مردای متاهل عاشق سفر مجردین ..کار برعکسه😄

اره دیگه. ولی من اون موقع هم با خودش میرفتم . یا کار بودم یا خونه ...عاقبتم هم این شد. یه آتو هم نداشت ازم. رمز گوشیمو میدونست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا زن سابقم می‌خوام برگردونم . مگه چه کار غیر شرع و عرف دارم انجام میدم؟ حالا با دعا یا ذکر و هرچی ...

همین که بری سمت دعا نویس و کارای غیر عادی گناهه .اگه دوستش داری جرات داشته باش هرکاری برای جبران و به دست آوردن دلش انجام بده . والا زن ها مخصوصا برای همسر سابق اگه بفهمن درست شده و دوستش داره هنوز و حاضره براش هرکاری بکنه خیلی زود سست میشن اتفاقا 

✅️🦋👌🍀

اره مرتب بخون هی سه روز به سه روز بخون تا تو قلبش نفوذ کنی تو نت بزن سوره ضحی ببین برا بازگشت معشوق ...

الان دیدم بله نوشته بود. برای حاضر شدن فرد غائب . جالبه همین سوره ای هست که بعد از وقفه طولانی که وحی نازل نمیشد بر حضرت نبی ، این سوره نازل شد. 

همین که بری سمت دعا نویس و کارای غیر عادی گناهه .اگه دوستش داری جرات داشته باش هرکاری برای جبران و ب ...

من دوساله همش موس موس میکنم . نمیاد. قاطی کرده . به خانوادهش گفتم ماورایی بستنش

من دوساله همش موس موس میکنم . نمیاد. قاطی کرده . به خانوادهش گفتم ماورایی بستنش

موس موس چیه ؟ رک و رو راست رفتی دوباره خواستگاری کنی و دلشو به دست بیاری؟ 

اگه همه کاری کردی برنگشته در نهایت روزی ۱۰۰۱ بار ذکر یا ودود بگو . 

سوره های قرآن که برای جلب محبت هست هم انجام بده ولی اصلا اصلا سمت دعا نویس نرو چون آخرش زندگیتون نابود میشه خدایی نکرده و اثرش هم کوتاه مدته بعد یه مدت بدتر نفرت میاره

✅️🦋👌🍀

موس موس چیه ؟ رک و رو راست رفتی دوباره خواستگاری کنی و دلشو به دست بیاری؟  اگه همه کاری کردی ب ...

خیلی عالی . ممنون از شما. الهی هیچ مردی و کلا آدمی در این شرایط قرار نگیره

خیلی عالی . ممنون از شما. الهی هیچ مردی و کلا آدمی در این شرایط قرار نگیره

آمین .الهی هیچ کس دلش و غرورش نشکنه .برای خود منم پیش اومده متاسفانه این مورد .ولی بعد این دعاها و ذکرها که انجام دادم دیدم نتیجه نداره از خدا خالصانه خواستم اگه به صلاح و مصلحت نیست کلا مهرش رو از دلم بیرون ببره حداقل و همین شد و الان اصلا برام مهم نیست دیگه 

✅️🦋👌🍀