2777
2789
عنوان

بیمارستان هفده شهریور مشهد

2863 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی می‌دونه دکتر های خوب اونجا اسمش چیه و دکتر ها چه ساعتی میان بیمارستان من 6 /4 سزارین باید بشم اونجا بیمه تامین اجتماعی ام بچه اولم هم اونجا بودم دکترم مرجان جندقی بود. ازش راضی بودم اما هرچی به بیمارستان زنگ میزنم که بپرسم چه ساعتی بیمارستان هستند جواب نمی‌دهند اصلا باید برم قبلش پرونده باز کنم یا روز زایمانم برم پذیرش میکنند من و ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید 

عزیزم بسلامتی زایمان کردی؟

بیمادساان هفده شهریور رو برای دکتر نمیتونی هماهنگ کنی دیگه شانسیه هر روز و ساعتی که بری هر متخصصی باشه میاد بالا سرت

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم بسلامتی زایمان کردی؟بیمادساان هفده شهریور رو برای دکتر نمیتونی هماهنگ کنی دیگه شانسیه هر روز و ...

آره عزیزم رفتم که پرونده باز کنم گفت باید بستری بشی چون سزارینی هستی باید زودتر از وقتش بچه رو بر دارند دیگه شانسم همون دکتر قبلی که دخترم و دنیا آورد همون بود مرجان جندقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.