سلام دوستان میشه جواب بدین واقعا برام مهمه؟با آقایی ۹ماهه درحال آشنایی هستیم ایشون ۴سال به من علاقه مند هستن تا بالاخره بهشون جواب مثبت دادم
اخر هفته خواستگاریمه. به این آقا گفتم چون عکاس گرفتم میتونم گل خواستگاری خودم انتخاب کنم که به لباس و تم و اینا بیاد گف بله عزیزم هرجوری دوست داری
بعد از اینکه خیلی گشتم یه دسته گل مناسب حتی گرونم نه قیمت خیلی مناسب انتخاب کردم شد دوتومن . بعد از کلی حتی عکسشو براش فرستادم گفتم اونم نظر بده گف خیلی خوشگله بعد بهم زنگ زد البته بگم با خوبی گفت که عزیزم چون دسته گل رسم نیست عروس انتخاب کنه حالا باشه او انتخاب کردی ولی باید به خواهرم و مامانم نشون بدم اونا هم یه نظری بدن چون اونام به هرحال دوس دارن نظر بدن خواستگاری داداششون دلشون میشکنه حالا شاید یکم هم تغییر کنه اما تقریبا همونی میشه که میخوای حالا یکمم اونا نظر بدن .واقعا ناراحت شدم میدونید نه بخاطر یه گل گفتم آخه من با رنگ لباسم و اینا انتخابش کردم در این مورد کلی گشتم و اینا حالا بعد این همه این حرفو زد
بعد گفتم باشه نشون بده نظر بدن اما خب ناراحت شدم
اونم ناراحت شد گفت این چیه براش ناراحت شدی
من بخاطر یه گل ناراحت نشدم
اما منم که عروسم شب خواستگاری کنه خوشحالی کی مهمه آخه
بخدا اگه زن داداشم خودش گلش انتخاب کنه نمیگم من ناراحتم چرا فقط اون انتخاب کرده چون الان اون باید خوشحال باشه
ولی برام سوال شد گفتم درمورد خریدای دیگم هم باید نظر بدن گفت مگه چه اشکالی داره .بچه ها من آدمی نیستم که وسایل گرون بردارم اینم بگم.
بعد گفتم واقعا برام سواله که بقیه مسائل زندگی هم میخوای بگی بقیه دخالت کنن من که حتی نظر خواهر خودم نخواستم
گف خواهرم نه بقیه
من الان بحثم یه دسته گل نیست میگم این آقا فردا روز میخواد بگه بقیه تو تک تک مسائلم نظر بده
بعد که حرفمون شد گفت من باید از مادرم کمک بگیرم ببینم چرا خانومم به حرفم نیست
بعدش گف نه ببخشید نباید این حرفو میزدم
هنوزم بحث داریم