2777
2789
عنوان

بچه‌ها جنس پارچه مازراتی علا خوبه

3338 بازدید | 31 پست

یه شلوار میخوام بخرم نوشته جنسش مازراتی علاء خوبه به نظرتون قشنگ مشکیه یا نه پلاستیکیه یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید

با تچکر

تاپیک اخرم به کمکتون نیاز دارم

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی عالی نیست

البته بستگی به کیفیت خود پارچه هم دغره

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بله عزیزمدل شلوار من مازاراتی مشکی مدل دمپا خیلی خوبه من که راضیم

یه خانم منطقی😄😌  سرحال😀😍 و یه مقدار دم دمی مزاج😬😶 پشت این کاربری نشسته...                (کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

مازر اتی اعلا رو نمیدونم.  ولی من یه شلوار مازراتی خریدم ، قیمتش  مناسب بود ، مشکی مشکی نبود ولی خوب بود ، ولی بعد یکبار پوشیدن و شستن تمام دون دون شد. 

جنس خوب فقط‌کرپ گاباردین ، البته برای این فصل گرمه 

کرپ مازراتیه اصل مشکی خیلی تیرست و جنسشم فوق العادست من که دارم راضیم

مرسی عزیزم خودمم یه شلوار دارم مازراتی دبله خیلی خوبه گفتم ببینم فرق داره با مازراتی علا یا نه

چرا🤔

میگم تاپیک اخرم شرکت کنین  سردرگمم😂

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مازراتی ضعیف ترین نوع کرپ 

کرپ باربی 

کرپ الیزه جنس بهتری دارن 

ولی من پارسال یه شلوار خریدم 700نمیدونم کدوم نوع ولی اینقدر خوش دوخت و عالیه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .