2777
2789
عنوان

خدا من تا کی باید مجرد بمونم؟

1640 بازدید | 90 پست

مگه ما مردم عادی دل نداریم؟ مگه دل و احساساتی ک خدا بهمون داده الکیه؟

به اسمم قسم.‌تاحالا تو خیابون سعی نکردم ..یکیو دید بزنم یا چشمم دنبال این و اون باشه.....چون همه اومدن و رفتین

‌...ولی تا کی؟ تا کی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دهه شصتی هستید؟مشکل نصف بیشترمون همینه....من که در آستانه ی چهلم و مجرد!

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ وَسَوْفَ تَعْلَمُونَ برای هر اتفاقی وقت معینی است و به زودی آگاه می‌شو ...

یعنی چی خاهشا نمیتونم درکتون کنم 

طرف نیاز داره حالش بده ۴۰سالشه مجرده چطور واس یکی تو ۱۸سالگی بهترینا میشه اما..

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

مجردی بهتره بابا عشقو حال کن با رفیقات باش خونوادت ازدواج کنی دس پات بستس چن سال بعدم بچه دار میشی ب ...

خب تا کی؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
مجردی بهتره بابا عشقو حال کن با رفیقات باش خونوادت ازدواج کنی دس پات بستس چن سال بعدم بچه دار میشی ب ...

حرفای کلیشه ای  

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یعنی چی خاهشا نمیتونم درکتون کنم  طرف نیاز داره حالش بده ۴۰سالشه مجرده چطور واس یکی تو ۱۸سالگی ...

در این دنیا هر اتفاقی به موقعه و درست رقم میخوره...اگه جامع نگاه کنیم همه چیز سرجای خودشه..