2777
2789
عنوان

خدا من تا کی باید مجرد بمونم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 90 پست
تا حداقل ۲۷/۲۸

بنظرم تا ذوقش هس از ۲۰ ب بعد برا دخترا خوبع

هرچ دیر ازدواج کنی حساس تر و بد دل تر میشه چ دختر چ‌پسر 

بعدم دلش نمخاد ازدواج کنه 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم تا ذوقش هس از ۲۰ ب بعد برا دخترا خوبع هرچ دیر ازدواج کنی حساس تر و بد دل تر میشه چ دختر چ‌پسر ...

دختر زیر بیست خوب نیس یا کوچیه ذهنش؟

من ۲۲ سالمه منتها سختی منو به ۳۲ یا بیشترم اورده از لحاظ رفتاری و شخصیتی😐

بنظرم تا ذوقش هس از ۲۰ ب بعد برا دخترا خوبع هرچ دیر ازدواج کنی حساس تر و بد دل تر میشه چ دختر چ‌پسر ...

تفکر ادما از ۲۵سال ب بعد ثابت میشه قبلش نسبت ب هرسال تغیر میکنه و یسری مشکلات تو زندگی هس ک وقتی باهاشون برخورد میکنی اون ذوق فروکش میکنه من ۱۶سالگی ازدواج کردم و نظرم اینه اشتباه ترین کاره

۴تا شب جمعه حدیث کسا بخون

یعنی الان میشه ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

من تا حالا سلام دخترای فامیلم نکردم۲۲..البته ۴ ساله شاغم..منها فعلا حقوق کمه

دانشجو معلمی ؟ 

خب ۲۲سالته تا ۲۵ وقتشه بنظرم 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اصلن نمیزارم ۲۷ یا ۲۶ به بالا بره

احساسی تصمیم نگیر ب هیچ عنوان مسئولیتای ازدواج خیلی زیاده مملکتمون خیلی اوضاش بده و واقعا ی فرد متاهل جز اینده خودش اینده بچش هم هس سن کم درگیر این مسائل سدن عذابه🥲