2777
2789
عنوان

شوهر خسبس

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا شوهرمنم اینطوریه اصلا بهم پول نمیده اصلا هرچیم بخوام برام نمیخره

امشب  بدجور دلم شکست   گفتم یه روسری برام بخر حداقل عید قرانه دوروز دیگه   اصلا محل نداد    منم  دوباره گفتم میگه تو بی حییایی

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
خیلی حالم بده

ماهانه چقدر بهت پول میده یعنی واسه خاطر بچه هم نمیده شوهر من خیلی خسیس بود ولی الان واسه خاطر بچه هر چقدر بخوام میده ولی باید دلیلش رو بدونه بعدشم من چند بار دعوا راه انداختم گفتم نمیتونم ادامه بدم رفته خونه بابام الان ماهانه میده ۱۵۰۰ فقط واسه خودم که این وسط واسه خاطر بچه یکمم ازش میگیرمهرچی اضافه موند واسه خودم البته یه دوره ۸.  ۹ تومن دارد گفت خونرم بگردون نتونستم کم آوردم گفتم من همون پول خودم رو میخوام 

اینا آدم بشو نیستن خودتو به پای این شوهر پیر نکن خواهر اگه میتونی جدا شو برو سر کار کیفشو ببر

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
ماهانه چقدر بهت پول میده یعنی واسه خاطر بچه هم نمیده شوهر من خیلی خسیس بود ولی الان واسه خاطر بچه هر ...

نمیده هیچی  خودم اخرش مجبور شدم کار کنم تو خونه  پول ناچیزی در نیارم  بخدا چمشش به اونم هست

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
اینا آدم بشو نیستن خودتو به پای این شوهر پیر نکن خواهر اگه میتونی جدا شو برو سر کار کیفشو ببر

فکرشو دارم   ولی بچه ام چی

ای بابا منم شرایطم همینه فقط کتک نمیزنه اما هزارتا منت میذاره بجاش منم ۲۰ ساله متاهلم اون زمانی ک مردم ب زمین میزدنش یک جور عذاب میکشیدم الانم ک داره بدتر از اون زمان خسیس بازی در میاره همش پول هاشو جمع میکنه میره میذاره حساب بلند مدت اگر بگم بچها کتاب لازم دارن میگه نرن مدرسه بگم فلان رو لازم دارن میگه واجب نیست قشنگ درکت میکنم کاش یک روز شرایط ما هم عوض بشه اونا محتاج بشن ب ما