2777
2789
عنوان

شوهر خسبس

1207 بازدید | 63 پست

چه قدر سخته گیر ادم خسیس بیافتی  هشت ساله زنشم   تا حالا نشده یه بار بگه   یه چیزی برای خودت بخر  اگه هم خودم  پول ازش بخوام اینقدر بهونه میاده و اخرشم داد و بیدادو کتک کاری و   میگه  تو بی حیایی پر توقعی   دیگه بریدم  دلم پره اشکام بند نمیاد اخه من چی خواستم مگه

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

طلاق بگیر

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک  شوهرم گفت زهرتون بشه و بخون برای امشب منم گیر آدم خسیس افتادم پول بخوام دعوا و کتک کاری داریم هی خواهر من ک سوختم و ساختم و بی حس شدم نسبت به همچی فقط نگاه میکنم به خواسته هام و رد میشم 

هعی چی بگم خواهر☹️خسیسی درد بی درمونه درکت میکنم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
تاپیک  شوهرم گفت زهرتون بشه و بخون برای امشب منم گیر آدم خسیس افتادم پول بخوام دعوا و کتک کاری ...

منم ولی بعضی وقتا  دیگه نمتونم

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
آخی...نمیشه ازش ماهیانه بگیری

نمیده بخدا  یه مدت قبل ۵۰۰ تومن داد   اونم بخاطر اینکه قرار بود مهمون بیاد گفت برو میوه و اینا بخر   بعدش نیومدن  از اونوقت هی میگه کو ۵۰۰  تومن اخه اجی تو این زمونه ۵۰۰ تومن چبع

شوهر من پولدار ولی یه ریال برای ما خرج نمیکنه شاید میخواد با خودش ببره اون دنیا

اینم داره ولی نمیده   بخدا قسم  خودم تو خونه کار میکنم   برا بچم خریدم  گفتم حداقل اون داشته باشه   چند بار گفتم  منم یه پارچههست دوس دارم  اخرش شد فوش و دعوا