2777
2789

جديذا سر هر چيزي قهر ميكنه! از اول من هيچ وقت نرفتم سمتش و هميشه آخرش خودش اومده منت كشي ولي جديذا تند تند قهر ميكنه…من نوزاد دارم و به اندازه كافي بي خوابي و خستگي و اعصاب خردي دارم و به جاي اينكه حالمو خوب كنه ، اين كارارو ميكنه….منم امروز برگشتم بهش گفتم مگه زني هي قهر ميكني؟ حالا بهش برخورده…بياين يكم صحبت كنيد تا آروم بشم😓

میگن مردا هم بخاطر فشار و استرس و این چیزا افسردگی بعد زایمان میگیرن شاید همسرت افسردگی گرفته 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن مردا هم بخاطر فشار و استرس و این چیزا افسردگی بعد زایمان میگیرن شاید همسرت افسردگی گرفته 

اخه آدمي كه افسرده باشه كلا تو همه چي افسردس و كلا انرژي نداره ولي همسر من اينطور نيست فقط زود زود بهش برميخوره و هيچ درك نميكنه وضعيت منو

شوهر منم قبلا همینطور بود. هر وقت ر ا ب ط ه میخواست یه بهونه الکی پیدا میکرد قهر میکرد تا من میرفتم معذرت خواهی سریع میگفت میخوام. چند بار محلش نذاشتم خودش اومد منت کشی دیگه درست شد. حالا هم هرازگاهی قهر میکنه محلش نمیدم تا خودش بیاد بعد من ازش باج میگیرم 😃

اخه آدمي كه افسرده باشه كلا تو همه چي افسردس و كلا انرژي نداره ولي همسر من اينطور نيست فقط زود زود ب ...

عزیزم .وقتتو یه جوری مدیریت کن که از همسرداریت به دور نمونی

ببینه حواست بهش هست بیشتر درک وهمکاری میکنه

خدایا یادتو از من نگیر وهیچ وقت وهیچ زمان کمکم کن که حضورتو نگاهتو هیچ زمان فراموش نکنم

مردا وقتی بهونه گیری می‌کنن که از یه چیزی دلخورن و بنا به دلایلی نمی‌تونن بگن ! حالا یا روشون نمیشه ، یا غرورشون اجازه نمیده یا هرچی! اما وقتی الکی بهونه‌گیری می‌کنه و مخصوصاً تند تند قهر می‌کنه یعنی اشکال یه جای دیگه‌س!☺️ مثلا از چایی سرد و غذا ایراد می‌گیره نگو دیگه داری الکی بهونه میگیری!!! خب اونم می‌خواد همینو بفهمی!☺️ حالا باید ببینی چه مرگشه!😂 اینجوری راحت میشی! وگرنه نرو سمتش و تو هم تلافی کن و این چیزا فقط اعصاب خودتونو بیشتر داغون می‌کنه!

اینارو به عنوان یه پسر و کسی که هزاران پرونده طلاقو‌ خونده عرض کردم 

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...