2777
2789
عنوان

جایی که دلم باز شه کجا برم

157 بازدید | 12 پست

سلام خوبین شنبه میرم اسکن هسته ای قلب باید از بچه هام دوروز دور باشم میخوام فردا یه جایی برم حالم عوض شه انقدر امروز گریه کردم دلم گرفته کجا تو تهران سراغ دارین بریم با حال خوب برم اسکن😔

دربند

رستوران موسیقی زنده

اگه با دوستات بری بهتره بیشتر بهت خوش میگذره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادگی میریم دوتا بچه ۸و۴ساله

آهان آخه گفتی از بچه هام باید دو روز دور باشم فک کردم تنهایی

خب با خانواده باشی هم که چه بهتر

میتونید شهربازی هم برید خوشحالی بچه هاتو ببینی بیشتر به وجد میای

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
آهان آخه گفتی از بچه هام باید دو روز دور باشم فک کردم تنهایی خب با خانواده باشی هم که چه بهتر میتو ...

شنبه اسکن میرم بعد باید دوروز دور باشم فردا وقت دارم بریم بیرون

شنبه اسکن میرم بعد باید دوروز دور باشم فردا وقت دارم بریم بیرون

نگران نباش بد به دلت راه نده، چیزی نیست

دلت به خدا گرم باشه و مطمئن باش هواتو داره