2777
2789
عنوان

خاک تو سر شوهرم کنم

1034 بازدید | 16 پست

آشغال عوضی سر هیچو پوچ دعوامون شد با مشت زو تو گیجگاهم بخدا خونه رو سرم خراب شد از درد بعد من اومدم تو اتاق چند دیقه بعد اومد معذرت خاهی کرد اومد گفت ببهشید نشست کنارم گفت هرچقدر دوست داری بزن من‌

منم یه سیلی زدم تو صورتش چندتام حرف بارش کردم ولی هیچی نگفت فقط گوش کرد

از بعدازظهر قرار بود بره خونه باباش سر بزنه بعد اینکه من فحشش دادم رفت بیرون که به باباش سر بزنه ولی هنوز نیومده خونه هیچ وقت هیچ وقت اونجا نمیمونه نمیدونم کجاست نمیخامم بهش زنگ بزنم ازش متنفر شدم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

دمت گرم ایشالا ک سیلی ک زدی محکم بوده باشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم بود ولی چه فایده غروری برام نمونده

هر وقت زد حداقل توهم بزن ک بی حساب شین .اینجوری دلتم خنک میشه

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
زدن من کجا و دستای اون کجا

طوری نی حداقل من زورمم نرسع اون ی کتکو بزنمم دیگه عذاب وجدان ندارم ک چرا چیزی نگفتم با نمام زور بزن فقط

سخته ،میفهمم  ولی جلو بچه ها دعوا نکنین استرس میگیرن  و این ترسه همیشه باشون میمونه

میرن اتاقشون درم میبندن ولی غروری برام نمونده پیششون

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی