2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه میایین کمک

74 بازدید | 12 پست

مامانم از امروز ظهر دور چشاش پف داره‌..خودش اصلا متوجه نشده حشره ای یا چیزی هم نیش زده باشه ‌.. چیکار کنه خوب شه؟ 

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲

اگر شک دارین چیز بدی باشه اورژانس‌ 

شاید کم خوابی هست هیچی صبر اگر نیشه اگر نیش زنبوره که ...

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شک دارین چیز بدی باشه اورژانس‌  شاید کم خوابی هست هیچی صبر اگر نیشه اگر نیش زنبوره که ...

شایدم کم خوابی..ولی فقط یه چشمش هس

شایدم کم خوابی..ولی فقط یه چشمش هس

اگر اینطوریه احتمالا نیشه ولی مهمه یه حشره عادی باشه یا زنبور علائم چی داره بیشتر میتونم راهنمایی کنم با علائم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
اگر اینطوریه احتمالا نیشه ولی مهمه یه حشره عادی باشه یا زنبور علائم چی داره بیشتر میتونم راهنمایی کن ...

هیچی..حتی خودش متوجه نشد‌..ما دیدیم بهش گفتیم

هیچی..حتی خودش متوجه نشد‌..ما دیدیم بهش گفتیم

نیش عادیه پس 

گل مژه نیست چون درد داره

😕😕چیکارش کنیم خوب شه؟

صبر

یه پماد هست برای جای نیش پفش کم کنه از داروخونه بگیر تاثیر داشت برای من اسم پماد یادم نیست ولی بگو واسه جای نیش میخوام پفش کم کنه