2777
2789
عنوان

امشب نمازشب می خونم اگه دوست دارید اسمتون روبگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 532 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله به زودی معلم بشی مهربونم

ممنون فدات شم❤

امسال مهر ماه منم معلم پایه پنجم هستم و به هدف قشنگم میرسم😍😍برام دعا کنید بچه ها🫂🤍پنجشنبه ۹ مرداد ازمون استخدامی اموزگاری رو دادم ، بعدش جوابا رو چک کردم عمومی و تخصصی رو خوب جواب ندادم ولی اختصاصی رو بالا زدم ؛ خیلی ناامیدم حس میکنم قبول نمیشم 😭😭  خدایا خواهش میکنم معجزه کن و کمکم کن قبول شم 😭مهر ماه بعنوان معلم پایه سوم در مدرسه غیرانتفاعی استخدام شدم و ۱۶ تا شاگرد گوگولی دارم 🥹😍

چشم ناهیدجانم ان شاالله بابای عزیزت حالش خوب بشه وسایه اش بالاسرتون باشه امشب نمازشب یادش میکنم ان ش ...

فدات شم یگانه جونم .انشالله هرچی رومیخوای خدابهت بده.خانومی کردی گلم.فدات شم که اینقدرمهربوتی  

فدات شم یگانه جونم .انشالله هرچی رومیخوای خدابهت بده.خانومی کردی گلم.فدات شم که اینقدرمهربوتی   ...

خواهش فداتشم تنهاکاری که میتونم برای یه دوست عزیزبکنم ان شاالله خدا به حق شب عیدش همه روحاجت روابکن توروهم حاجت روابکنه عزیزدلم😘