بنظرتون این پسره اکیه رابطه رو شروع میکنیم باهم نظرتون راجب این حرفاش که برگشته گفته اینکه تو مِن بعد استاد خودت صدام کن من عضوی از زندگیتم من روحت رو تکمیل میکنم تو شاگردمی باید ب حرفام بکنی باید درساتو حضوری و مجازی بگذرونی دیگه اینکه آره تو توی رابطه قبلی طرف قدرتو نمیدونسته گوهر وجودت رو نفهمیده دیگه این ک اسمت قشنگه اسم تو مال منه از این حرفا نمیدونم بازم دلم میلرزه نکنه زیادی ناز کردم از دستش بدم از دیروز عصر حرف زدیم هیچ عکس العملی تا امروز نشون نداده اینم بگم سر حرف رو دیروز من باز کردم ولی ی مدت بود پیگیر بود نگام میکرد زل میزد تو چشام غیرتی میشد روم و من ناز میکردم محل نمیدادم و تو ی رابطه غلط بودم ی مدته تموم کردم و دیروز بهش فهموندم و اینطوری پیش رفت نظرتون؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از حرف زدنش معلومه با دخترای زیادی بودی کسیم ک اول کاری انقد زبون بریزه قربون صدقه بره موندگا ...
نمیدونم تازه یک رابطه طولانی و اشتباه رو تموم کردم خیلی پسر پیگیری بود خیلی نگاه هاش ی جوری بود ب ظاهر پسر بدی نیست درسته یکم شیطونی میکنه ولی با کسی جدی نشده و نمیدونم شایدم داره ساده نگری میکنم ولی چیزی ک هم من هم دوستم حس کردیم اینکه رفتارش با من متفاوت بود با بقیه نمیدونم
نمیدونم میترسم یکم ن ازش ها از اینکه ی شکست دیگه تجربه کنم یا بدتر پیش بیاد همزمان با چن نفر باشه یا ...
اهوم واقعا ام ترس داره این یکی و جدی نگیر فعلا باهاش برو بیا یکم بشناسی خوشت نیومد رد اش کن بره مثل سرگرمی نگاش کن ن مثل ی رابطه جدی ک خودشو ثابت کنه ب مرور
اهوم واقعا ام ترس داره این یکی و جدی نگیر فعلا باهاش برو بیا یکم بشناسی خوشت نیومد رد اش کن بره مثل ...
خوشم اومده ازش میدونی تو تایمی ک حالا من درگیر اواخر رابطه قبلیم بودم خیلی پیگیر بود بااینکه میدونست با کسیم پیگیر بود غیرتی میشد بعد این جریان استاد و اینا هم برا این گفت ک یکم راجب رابطه قبلیم درد و دل کردم ن ک باز کنم ولی گفتم وفاداری بده بنظرت و این حرفا ۵ سال پاش بودم اینطوری گفت بعد بهم وگرنه تو این مدت اینطوری زبون نریخت بعد ک دید ن منم نخ میدم بهش اینطوری شروع کرد گرم گرفتن دیگه آخرین بار دیروز حرف زدیم هنوز پیام نداده از دیروز نظرت؟