2777
2789
عنوان

یعنی این پسره از من خوشش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرف زدنش معلومه با دخترای زیادی بودی  کسیم ک اول کاری انقد زبون بریزه قربون صدقه بره موندگا ...

نمیدونم تازه یک رابطه طولانی و اشتباه رو تموم کردم خیلی پسر پیگیری بود خیلی نگاه هاش ی جوری بود ب ظاهر پسر بدی نیست درسته یکم شیطونی میکنه ولی با کسی جدی نشده و نمیدونم شایدم داره ساده نگری میکنم ولی چیزی ک هم من هم دوستم حس کردیم اینکه رفتارش با من متفاوت بود با بقیه نمیدونم 

دیگ زیر نظر بگیر همه رفتاراشو ادا نباشه همه اینا 

نمیدونم میترسم یکم ن ازش ها از اینکه ی شکست دیگه تجربه کنم یا بدتر پیش بیاد همزمان با چن نفر باشه یا از این چیزا

نمیدونم میترسم یکم ن ازش ها از اینکه ی شکست دیگه تجربه کنم یا بدتر پیش بیاد همزمان با چن نفر باشه یا ...

اهوم واقعا ام ترس داره این یکی و جدی نگیر فعلا باهاش برو بیا یکم بشناسی خوشت نیومد رد اش کن بره مثل سرگرمی نگاش کن ن مثل ی رابطه جدی ک خودشو ثابت کنه ب مرور 

هیچ!.
بنظرت دروغ میگه؟ارتباطمون شکل میگیره؟

اینکه شکل میگیره یا نه رو من نمیدونم و از جزئیات رابطه شما و نیت اون ادم خبر ندارم

ولی اینوص میدونم که رابطه ای هم شکل بگیره به مشکل میخورید احتمالا

امید بذر هویت ماست 💚🌱
اهوم واقعا ام ترس داره این یکی و جدی نگیر فعلا باهاش برو بیا یکم بشناسی خوشت نیومد رد اش کن بره مثل ...

خوشم اومده ازش میدونی تو تایمی ک حالا من درگیر اواخر رابطه قبلیم بودم خیلی پیگیر بود بااینکه میدونست با کسیم پیگیر بود غیرتی میشد بعد این جریان استاد و اینا هم برا این گفت ک یکم راجب رابطه قبلیم درد و دل کردم ن ک باز کنم ولی گفتم وفاداری بده بنظرت و این حرفا ۵ سال پاش بودم اینطوری گفت بعد بهم وگرنه تو این مدت اینطوری زبون نریخت بعد ک دید ن منم نخ میدم بهش اینطوری شروع کرد گرم گرفتن دیگه آخرین بار دیروز حرف زدیم هنوز پیام نداده از دیروز نظرت؟

اینکه شکل میگیره یا نه رو من نمیدونم و از جزئیات رابطه شما و نیت اون ادم خبر ندارم ولی اینوص میدونم ...

چرا اینو میگی ک ب مشکل برمیخوره ب نظرت چون کنترل گره؟

خوشم اومده ازش میدونی تو تایمی ک حالا من درگیر اواخر رابطه قبلیم بودم خیلی پیگیر بود بااینکه میدونست ...

نمیشه ازالان حرفی زد واقعا 

بدون هیچ شناختی نمیتونم راجبش نظری بدم 

ولی اینکه بازم میدونسته با یکی هستی و پیگیر شده دیگ‌.. 

تو رابطه ام بری  شکاک میشه بهت یخورده 

هیچ!.