بنظرتون این پسره اکیه رابطه رو شروع میکنیم باهم نظرتون راجب این حرفاش که برگشته گفته اینکه تو مِن بعد استاد خودت صدام کن من عضوی از زندگیتم من روحت رو تکمیل میکنم تو شاگردمی باید ب حرفام بکنی باید درساتو حضوری و مجازی بگذرونی دیگه اینکه آره تو توی رابطه قبلی طرف قدرتو نمیدونسته گوهر وجودت رو نفهمیده دیگه این ک اسمت قشنگه اسم تو مال منه از این حرفا نمیدونم بازم دلم میلرزه نکنه زیادی ناز کردم از دستش بدم از دیروز عصر حرف زدیم هیچ عکس العملی تا امروز نشون نداده اینم بگم سر حرف رو دیروز من باز کردم ولی ی مدت بود پیگیر بود نگام میکرد زل میزد تو چشام غیرتی میشد روم و من ناز میکردم محل نمیدادم و تو ی رابطه غلط بودم ی مدته تموم کردم و دیروز بهش فهموندم و اینطوری پیش رفت نظرتون؟
من اینجا نه مشاورم نه اینجا اتاق درمانه من چیزی رو که از پیام شما دیدم به عنوان یه دوست بهتون ...
اکی متشکرم ازت بابت نظرت منم حرفی نزدم ب عنوان ی همکار بهت گفتم یکم تند رفتی اگر من کیس میبودم چون داشتی علمی حرف میزدی مثلا گفتم بگم بهت خیلی علمی و کتابی مراجعه کننده ات رو زده میکنه تجربه مشاوره زوج درمانی بهم ثابت کرده اینطور مواقع مراجعه کننده گارد داره تویی ک داری علمی حرف میزنی نکات رو رعایت کن برای آینده تمرین خوبی میشه