2777
2789

سلام به همه 

من هفته ١٥ بارداري هستم اضافه وزن بالا دارم  ، ديروز تو سونو دكتر گفت ني ني م دخمله ، اما من هيچ علايمي كه نشون بده دختر دارم نداشتم و ٩٩ درصد كسايي كه من و ديدن گفتنن پسره جز همسرم كه عاشق دختره خودمم دختر دوس دارم 

اما ممكنه سونو اشتباه شده  بخاطر چربي شكميم التش واضح نبوده البته دكتر سونوگرافي معروفي رفتم 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

سلام .معمولا توی سونوی ۱۳ هفتگی . با احتمال زیاد جنسیت جنین . مشخص میشه . در سونوی آنومالی که معمولا هفته ۱۸ گرفته میشه. تقریبا با تشخیصی صددرصد جنسیت را عنوان می کنند. سونو تو ۱۵ هفتگی واسه چی رفتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم دقیقامثل شمام اضافه وزن دارم چربی شکمی هم دارم سونو۱۳هفتگی که رفتم گفت جنسیت مشخص نیس واسه۱۸هفتگی رفتم گفت دختره ولی هرکی منومیدیدمیگفت پسرداری .مامانمم الانم هنوزمیگه پسره سونواشتباه گفته مگه میشه؟منم سونوگرافی معروفی رفتم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …
سلام عزیزم منم دقیقامثل شمام اضافه وزن دارم چربی شکمی هم دارم سونو۱۳هفتگی که رفتم گفت جنسیت مشخص نیس ...

عزيزم شما تا الان چند كيلو بالا رفتي 

من الان هفته پانزدهمم از اول بارداري تا الان هفت كيلو بالا رفتم يعنه اضافه وزن دارم

خدایااا شکرت...
عزيزم شما تا الان چند كيلو بالا رفتي  من الان هفته پانزدهمم از اول بارداري تا الان هفت كيلو با ...

من الان حدودا دیگه۲۰هفته ام هنوزچیزی اضافه نکردم چون اوایل ویاربدی داشتم تازه شروع کردم به خوردن.من قبل بارداریم تپل بودم

هوایم را داشته باش … وقتی تـــــ♥ـــو هوایم را داری هوا هم خوب می شود … اصلا هوا هم به هوای تـــــ♥ـــو خوب می شود …
انشاالله سالم سلامت باشه .علایمت چی بود .

صورتم لاغر و قشنگ تر از قبل شده

جنب و جوشم زيادتر شد

ولي به ترشي علاقه داشتم

عزيزم شما تا الان چند كيلو بالا رفتي  من الان هفته پانزدهمم از اول بارداري تا الان هفت كيلو با ...

من قبل بارداريم چاق بودم ، باردار شدم وزن كم كردم تا الانم ثابت مونده 

سلام عزیزم منم دقیقامثل شمام اضافه وزن دارم چربی شکمی هم دارم سونو۱۳هفتگی که رفتم گفت جنسیت مشخص نیس ...

منم همينطور سونو ان تي معلوم نكرد واقعا هم بيشتر به پسر ميخوره 

یعنی99درصد دیدنهای مردم از سونوگرافی معتبر تره؟؟

نه ، ولي احتمال اشتباه هم بوده، الانم من سوالم همين بود عزيز، خواستم بدونم كسي سونو براش اشتباه شده 

سلام .معمولا توی سونوی ۱۳ هفتگی . با احتمال زیاد جنسیت جنین . مشخص میشه . در سونوی آنومالی که معمولا ...

من بخاطر چربي شكمي گفت با دو هفته تاخير معلوم ميشه ،منم بخاطر كنجكاويم ديروز رفتم ، 

منم همينطور سونو ان تي معلوم نكرد واقعا هم بيشتر به پسر ميخوره 

منم علائمم تقریبامثل شماکه گفتی.ولی خب گفت دختره دیگه نمیدونم اشتباه کرده یانه.

حالاجنسیت هم واسم مهم نیست فقط سالم باشه