2777
2789
عنوان

یعنی ادم گوه بخوره ی چیزیو ب مادرش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 35 پست
تابع پدر و مادر باش جوون عشق کورش میکند چون عقل همراه عشق نیست عاقلان فکر کن آینده خودت را با اون گو ...

اخه واقعاااا پسر بدی نیس مادر من دنبال شاهزاده سوار بر اسبه 

من نمیدونم کیس اکازیون خوشگل پولدار با خانواده با اخلاق قد بلند صادق و پاک از کدوم قبرستونی براش بیارم 

خیلیا خواهر ندارن ولی مامانا هم انگار عوض شدن اون مهربونی رو ندارن  نمیشه روشون حساب کرد  ...

خیلی اعصابم خورده خیلییییی از من توقع شاهزاده سوار بر اسب داره 

من نمیدونم کیس اکازیون خوشگل پولدار با خانواده با اخلاق قد بلند صادق و پاک از کدوم قبرستونی براش بیارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اعصابم خورده خیلییییی از من توقع شاهزاده سوار بر اسب داره  من نمیدونم کیس اکازیون خوشگل ...

انگار توقع بیشتر مامانا همینه 

ولی کاش همین ازت بخواد 

خیلیاشون یه توقعایی دارن از ادم وای وای وااای

اخه واقعاااا پسر بدی نیس مادر من دنبال شاهزاده سوار بر اسبه  من نمیدونم کیس اکازیون خوشگل پولد ...

ما دخترا تو ایران هر قوم زبون باشیم باید نجابت رو حفظ کنیم تا خواستگار بیاد در خونه ازدواج کنی با این حال هم خودت انتخاب کنی هم اون آدم خوب بدتر از دشمن میشد برات یعنی این احتمال را برا خودت داشته باش پسره بعد ازدواج میگد همین طور که با من بودی قبلان باکی بودی حالا غیر من با کی هستی بیشتر شکاک میشد 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
پر توقعه صلاح نیست  میخواد هر چی خودش نداشته رو من داشته باشم خب نیست همچین ادمی نیستتتت

یه سری یه مستند بود یا مقاله میگفت پدر مادرا دوست دارن بچه هاشون خیلی موفق باشن و پیشرفت کنن 

ناراحت نشو دوست داره دخترشی

انگار توقع بیشتر مامانا همینه  ولی کاش همین ازت بخواد  خیلیاشون یه توقعایی دارن از ادم و ...

یعنی اگه طرف مقابلم کوه رو برام جا ب جا کنه نمیگه آفرین چ کار خوبی چ پسر خوبی 

یبار میگه زشته 

یبار میگه لاغره 

یبار میگه کارش خوب نیس

یبار میگه خانوادش فلانن 

یبار میگه رفتارش بده

ما دخترا تو ایران هر قوم زبون باشیم باید نجابت رو حفظ کنیم تا خواستگار بیاد در خونه ازدواج کنی با ای ...

ن عزیزم ما خانواده سنتی نیستیم و همه اطرافیانم مدرن ازدواج میکنن 

من و طرفمم اولین ادم زندگی هم هستیم ازین بابت مشکلی نیست بنظرم 

یعنی اگه طرف مقابلم کوه رو برام جا ب جا کنه نمیگه آفرین چ کار خوبی چ پسر خوبی  یبار میگه زشته& ...

شاید با کسی داره مقایسه میکنه مثلا خواستگارای قبلی که داشتی و یا دلش میخواد با یه نفر دیگه ازدواج کنی 

یا خودتون آشنا نشین و سنتی باشه

شایدم پسر زیاد به دلش نمیشینه

یه سری یه مستند بود یا مقاله میگفت پدر مادرا دوست دارن بچه هاشون خیلی موفق باشن و پیشرفت کنن  ...

الان من نمیدونم چ غلطی کنم 

دوست پسرمو ول کنم؟؟؟ ک مامانم خوشحال شه؟

چیکار کنم شما بگو

شاید با کسی داره مقایسه میکنه مثلا خواستگارای قبلی که داشتی و یا دلش میخواد با یه نفر دیگه ازدواج کن ...

آره من خواستگارای بهتری دارم و از دوست پسرم سرترم کاملا این مسئله ب وضوح دیده میشه 

اما گیرم خب دوسشدارم

الان من نمیدونم چ غلطی کنم  دوست پسرمو ول کنم؟؟؟ ک مامانم خوشحال شه؟ چیکار کنم شما بگو

اگه پسر خوبیه ایرادی مثل اعتیاد یا بی مسئولیتی و .. نداره 

با مامان منطقی حرف بزن بگو پسر زشت که بد نیست اتفاقا من بیشتر به چشم میام مهم اینه که اخلاقش خوبه

ایرادای ظاهری رو به نظرم بیخیال شو 

اگه واقعا پسر خوبیه چرا ولش کنی

آره من خواستگارای بهتری دارم و از دوست پسرم سرترم کاملا این مسئله ب وضوح دیده میشه  اما گیرم خ ...

نه دیگه الان فرق کرد همه چی

پس مامانت واقعا به فکرته و ایراد الکی نمیگیره 

مامان اذیت بده ندیدی 

اگه خواستگار خوب داری حق داره مخالف باشه 

اگه پسر خوبیه ایرادی مثل اعتیاد یا بی مسئولیتی و .. نداره  با مامان منطقی حرف بزن بگو پسر زشت ...

واقعا پسر خوبیه اهل هیچی نیس خسیس نیس دود رفیق بی مسئولیت اصلا اهل اینا نیس ولی خب چون سنمون کم بود خیلی بحث داشتیم اما الان قلق همو بلد شدیم و خیلی بهتر شدیم اما مادرم میگه ن نباید اونارو یادت بره