2777
2789
عنوان

جوش هاي درد ناك و چركي

1852 بازدید | 31 پست

سلام.

چند سالي ميشه كه صورتم جوش ميزد دو سال پيش  رفتم دكتر  برام سونو نوشت گفت سايز تخم دان هات فرق ميكنه و ازمايشم دادم گفتن كه هورمن هاي مردونه ات فعال شده چون مو زائد هم در اورده بودم

دكتر بهم بروت متفورمين داد و يه سري دارو تا ١ سال استفاده ميكردم بعد خارش و ريزش شديد مو گرفتم متفورمين رو قطع كردم 

الان دوباره جوش زدم و اينكه زير چونه و فكم خيلي دردناك و بزرگ و چركي هست.

كسي اينطوري بوده؟؟ راه حلي دارين براش؟؟

البته نوبت دكتر زنان گرفتم برم شايد اون برام كاري كنه 

خسته شدم از دكتر پوست

منم همینطورم جوش زیر پوستیم دارم ولی دکتر پوست بهم یه محلول میده دیگه جوش نمیزنم یه محلول دست سازه.منتها عوارض زیادی داره

دیگه قرص هورمونی نمیخورم از همشون خسته شدم فعلا قرص اگنوگل میخورم شاید بهتر شم

منم همینطورم جوش زیر پوستیم دارم ولی دکتر پوست بهم یه محلول میده دیگه جوش نمیزنم یه محلول دست سازه.م ...

من جوشام فوق العاده دردناكه به حدي كه شبا كه ميزارم رو بالشت اشكم در مياد از درد خيلي درد ميكنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوشام فوق العاده دردناكه به حدي كه شبا كه ميزارم رو بالشت اشكم در مياد از درد خيلي درد ميكنه  ...

دکتر زنان برای پوستت نمیتونه کاری کنه برو دکتر غدد

شنیدم کلینیک شریعتی تهران دکتر غدد خوب داره

نگاه کن عزیزم سه ماه متوالی برو حجامت گودی کمر بعدم به مدت یک هفته هر روز دمنوش رازیانه بخور و بعد ...

حجامت سه بار رفتم حتي كبدمو هم حجامت كردم 

حتي يه بار زير چونه امو زالو زدم فايده نداشت بدتر شد كه بهتر نشد😞

اگه به طب سنتی اعتقاد داری زالو انداختن زیر چونه خیلی جواب میده.  البته بعد از درمان هورمونی و ...

امداختم عزيزم 

دقيقا يك ماهه كه انداختم ٥ تا هم انداختم 

اما شايد باورت نشه از همون روزا بدتر شد صورتم 

شوهرم موافق نبود با زالو الان هي ميگه ذيدس گفتم نرو بيد بري دكتر درست حسابي

از رازیانه استفاده کردی؟ میگن هورمونهای زنانه رو تنظیم می کنه.البته زیر نظر دکتر طب سنتی.

رازيانه هم يه مدت نزديك به دو هفته هر روز استفاده كردم

بعضي وقتا با خودم ميگم نكنه سرطاني چيزي گرفتم كه خوب نميشم