2777
2789

خواهرمو قبلا یبار پاگشا دعوت کردم نیومدن گفتن نمیتونیم از وقتیم عروسی کرده نیومده خونمون امروز با بدبختی مادرمو کشوندم اوردم خونمون بچمو نگهداره شوهرمم با منت نگهداشتم بریم خرید و اینا صبم ۹ زنگ زدم خواهرمو بهش گفتم و دعوتشون کردم ب خودم گفت باشه میاییم ساعت ۱۰ زنگ زد ب مادرم گفت نمیتونیم دقیقا همون لحظه ما اماده بودیم بریم خرید که شوهرم پیش مادرم چیزی نگفت و رفت سرکار پیام داد دیگه نگی خواهرمو دعوت کنما تازه دیروزم بیچاره ۶۰۰ تومن داد واسه شوهرش ی پیراهن گرفت بعنوان کادو واسه خودشم سکه پارسیان ۵۰۰ سوت خرید ازصب هی بهم میگه تو خودتو بی ارزش میکنی اون حتی ادم حسابت نکرد ب خودت خبر بده

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قضیه ادم حساب نکردن نیست شاید شوهرش گیره، دختر عمه من از وقتی ازدواج کرده از همه جمعهای خانوادش حذف شده، شوهرش نمیذاره جایی بره، ماهم ندیدیمش کلا، نمیدونی زندگیش چطوریه که

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد