2777
2789
عنوان

مهمون دعوت کنید نیان چیکار میکنید بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 52 پست

از مادرتون بپرسید مشکلش چیه 

اگه دوست نداره رفت و آمد کنه به مادرتون بگید خودت دیدی من دعوت کردم تدارکم دیدم بعدا منو مقصر قطع ارتباط ندون

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارش زشته که نمیاد 

ولی هروقت خواستی کسیو دعوت کنی یکی دو روز قبل زنگ بزن 

وقتی صبح همون روز زنگ میزنی ممکنه اونا برای شبش برنامه چیده باشن 

به مامانت بگو دلیل نیومدنشو بپرسه 

اگه قانع کننده نبود دیگه دعوت نکن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

قضیه ادم حساب نکردن نیست شاید شوهرش گیره، دختر عمه من از وقتی ازدواج کرده از همه جمعهای خانوادش حذف ...

خب ب خودم میگفت نمیتونیم بیاییم لازم ب دعوت نیست هروقت وقت کردیم خودمون میاییم شوهرم 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
چون دعواش کرده وسرشار منت گذاشته بگه دستت درد نکنه

دعوام نکرد بهشم حق میدم بیچاره امروز بخاطر خونه موندن یکی دوساعته از کارش موند  رفت تا ظهر علاف شد

شاید شوهرش نمیزاره رابطه داشته باشین بیاد خونت

کلا هرچی که هست میتونست ب خودم بگه  ن اینکه اول بگه باشه بعدا ب مادرم بگه نه   تصمیم دارم دیگه اصلا دعوتش نکنم خواست میاد خودش خونه غریبه که نیست 

دعوام نکرد بهشم حق میدم بیچاره امروز بخاطر خونه موندن یکی دوساعته از کارش موند  رفت تا ظهر علاف ...

به خواهرت بگو هر وقت دوست داشتی بیا وظیفه من احترام و دعوت بود که انجام دادم تایمه ازادتو نمیدونم خودت بگو بفرمایید قدمت سر چشم_دیگه شما دعوت نکن

چون دعواش کرده وسرشار منت گذاشته بگه دستت درد نکنه

بالاخره رفته هدیه خریده، اونم ناراحت شده که نیومدن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
والا اصلا ندیدمش که دلخوری پیش بیاد😐زنگم نمیزنه منم یکی دوبار زدم دیگه نزدم 

والا از نظر من فک کنم یه دلخوری حتما تو دلش گرفته یا میخواد بره تو لاک خودشو با کسی در ارتباط نباشه، انسان واقعا موجود پیچیده ایی عه!  از نظر من برید با خواهرتون مستقیم حرف بزنید... دلخوری ها بمونن بعدا تبدیل به کینه میشن... 🩵🤍🩷