2777
2789

واسم دعا کنید که پدرم اجاره بده برم سوریه

در عوض اگر جور شد تاپیک میزنم تا اسم تون رو بگید منم مینویسم و میندازم تو ضریح خانوم ۳ساله

من پارسال رفتم کربلا قبلش تاپیک زدم و کل اسم نی نی سایتی هایی که حاجت داشتن و نوشتم و انداختم تو ضریح امام حسین

۱ماه بعدش حاجت خودم براورده شد

اون تاپیکی که زدم با ی کاربری دیگه م بود

یاعلی♥️

تازه کار نیستم☹️تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین و آخرین باری که رفتم سوریه داعش تازه وارد اونجا شده بود و اوایل جنگ بود و بعدش بستن انشاالله ...

الان باز هست

۲سالی میشه فک کنم بعد کرونا

خوش ب حالتون

ان شاءالله که اگر به صلاحته پدرت راضی بشه و بری و بی نصیب نمونی از این نعمت به نیابت از رفیق شهیدم برای خانم حضرت زینب زیارت عاشورا میخونم که ان شاءالله این شهید بزرگوار حاجت دلتو از خدا بگیره 

اگر رفتی برای عاقبت بخیری خانوادم و خودم دعا کن 

چند تا اسمم میگم بنویس بنداز ضریح 

فایزه

زینب 

زهرا 

سلامتی و فرج اقامون امام زمانم بخواه لطفا 

ان شاءالله که اگر به صلاحته پدرت راضی بشه و بری و بی نصیب نمونی از این نعمت به نیابت از رفیق شهیدم ب ...

عزیزمممم🥺🥺🥺🥺♥️خیلی لطف میکنی

اگه قسمتم شد حتما تگ ت میکنم

یادم نمیره