2777
2789

من ۱۹ سالمه و برادرم ۲۶ سال و مجردیم 

تایپ کردم الان میذارم 

نمیخواستم پست اول باشه

من آنچه شرط بلاغ است با تو میگویم ،تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال✍️

چند وقت بود که حس کردم داداشم تغییر کرده و اخلاقش عوض شده و دیگه معصومیت توی چشماش نیست . 

بهش شک کردم . من رمز گوشیشو داشتم و رفتم توی اینستاش و دیدم که با یه دختره که پیج فیک داره چت میکنه و انگار یک سال هم از برادرم بزرگ تره و از چتاشون فهمیدم که دختره ازدواج کرده بوده 

درست متوجه نشدم. انگار بچه هم داره .

و چند بار باهم بیرون رفتن و...

خیلی واسم عجیب بود . من داداشمو دوست دارم دلم نمیخواد گناه کنه و به راه های بد کشیده بشه .

میدونم کار اشتباهی کردم که به گوشیش دست زدم اما دوست دارم کمک کنم 

خانواده ما آبرو داره و هیچ وقت از این چیزا تو خانواده نبوده 

خواهرا کمک کنید. چیکار کنم که نجاتش بدم از این روابط آلوده؟!

خب

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی عزیزم گوشی برادرتو نگاه کردی، گوشی یه وسیله ی شخصیه

پسرا خیلی چیزا توی گوشیشون دارن

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

دخالت نکن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اشتباه کردی عزیزم گوشی برادرتو نگاه کردی، گوشی یه وسیله ی شخصیه پسرا خیلی چیزا توی گوشیشون دارن

همیشه چک میکردم 

چون نگرانش بودم 

پدر مادرت در جریان بزار یا به اون خانم بگو پاش از زندگی داداشت بکشه بیرون.خانمه یعنی داره خیانت میکن ...

نمیدونم انگار دختره مشکل خانوادگی داشت 

فکنم طلاق گرفته و خونه باباشه

چرا زن نمیگیره؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.