باران۷۳۹ مدیر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 عنوان من سی سالمه دوستدارم برم ورزشگاه والیبال بازی کنم زشت نیست؟ | مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست خجالت میکشم برارده سنی ماهم هست میترسم برم بگن سنت نمیخوره روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔 1403/03/24 | 16:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazanin1382 عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 12505 کسی رومیشناسیدتوسن والیبال وایناباری کنه؟ آره بابا اصلأ سن مطرح نیست مهم دل و اشتیاق آدمیه چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
باران۷۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 والا تو باشگاه ما ۶۵ ساله هم هست بدنسازی دیدم میرن ولی والیبال دوستدارم نمیدونم اونجاهم میرن خانما روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
باران۷۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 من 40 سالمه تازه رفتم تنیس ثبت نام کردم 😜😜😜😜😁😁😁 واقعا؟؟روحیه گرفتم پس راحت میرم روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
باران۷۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 هیچ اشکالی نداره. من ،۲۶میرفتم بسکتبال. بزرگترین بودم ولی علاقه داشتم و شاد بودم.مهم خودتی براوالیبال وبسکتبال فک میکنم سنم بالارفته براهمین خجالت میکشم روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
آتمیس عضویت: 1396/04/19 تعداد پست: 4573 توی تیم ملی هم بازیکن ۳۵ ساله داشتیم!ثانیا سن شما ب خودت مربوطه ، شما واسه سلامتی میریمن زومبا میرفتم خانم ۶۰ ساله با نوش میومدورزش یعنی سلامتی و شادی این فکرای اشتباه رو از سرت بیرون کن
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 36484 واقعا؟؟روحیه گرفتم پس راحت میرم اره عزیزم 😍آخه 30 که سنی نیست هنوز ...برا خودت محدودیت نذار هیچ وقت
باران۷۳۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 829 چقد سخت گرفتی اسی من والیبال میرفتم بعد یه جلسه خانما هم اون کنار زمین اروبیک کار میکردن انقد ... منم نوجون بودم والیبال بازی میکردم کاپیتان تیم مون بودم بعداونقدمشکل اومدسراغم نتونستم برم الان شوهرم میبینه خیلی علاقه دارم همش میگه برو روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔