2777
2789

همش تو خونه ام افسردگی گرفتم هیچ دوستی هم ندارم باهاش برم بیرون خودمم تنهایی بهم نمیچسبه سریع میخوام برگردم خونه 

پولی هم ندارم 

در نتیجه، تنهام، هیشکی منو نمیبینه، همیشه سینگل بودم، افسرده ام، تجربه ای ندارم جایی نرفتم،

انقدر این سینگل بودن و بیرون نرفتن تو روحیه و زندگیم تاثیر گذاشته که امید و انگیزه ای واسه خوندن برای آزمونای مهمی که پیش رو دارم ، ندارم 

آنقدر تو عمرم هیشکی مخصوصا جنس مخالف بهم توجه نکرده که عقده ای شدم

تازه دیروز اینستا نصب کردم که حداقل یه جوری تو جامعه باشم ولی به اونم امیدی ندارم

چکار کنم راه حل بگید 

فکر کنم مردن بهترین گزینه باشه این زندگی درست بشو نیست

الان میگید برو سرکار، حتی نمیدونم چجوری برم سرکار باید چکار کنم خیلی هم غیر اجتماعی و خجالتی ام

۲۹ سالمه (میدونم برا همه چی دیر شده و باید تا الان هم شوهر میکردم هم دوسپسر میگرفتم هم سرکار میرفتم و پول در میاوردم، لازم نیس یه عده عقده ای بیان اینو بزنن تو سرم)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا بنظر من سن مهم نیست..تو هم الان میتونی ازدواج کنی.

هم سرکار بری هم دوست پیداکنی..

😊😊😊

بعدم دوستی و بیرون رفتن به پول نیست..

منو دوستم گاهی بیرون میرفتین چند ساعت راه میرفتیم میگفتیم میخندیدیم.. شاید تهش یه بستنی میخوردیم.. یا کیم ساده با چیپس

فک نکن راه معجزه آسایی وجود داره

تنها نجات دهنده خودتی

پاشو برو بیرون راه برو فقط برو تو پارک بشین برو سینما یه کلاس کم هزینه ثبت نام کن دوست پیدا کن ورزش کن

سخته ولی اگه میخوای بعد اینهمه سال تغییری کنی باید پاشی خودتو از خونه بکَنی

دلم میخواد برم کتابخونه ولی هزینه تاکسی زیاد میشه برام

عزیز من اینجوری که نمیشه

بگرد دنبال کار 

هرکاری باشه برحال سر ماه یه پولی دستتو میگیره

خود کار باعث میشه با آدم ها ارتباط داشته باشی همکار داری صاب کاری زیردست داری 

باید یه تکونی به زندگیت بدی تا ابد بشین درد دلت رو بنویسی فایده نداره از نقش قربانی بیا بیرون خودتو نجات بده لازم نیس کار بزرگی بکنی اول قدم های کوچیک بردار مثل پیاده روی روزانه