2777
2789
عنوان

بچه پسر 😐دیر حرف زدن ❌توجه کنید

6368 بازدید | 81 پست

من پسرم 4 سالشه حرف نمیزنه فقط آوا داره 

مثلا میگه با   با       

بعد مهد میبرم و گفتار درمانی هم هفته ایی یکبار

دکتر مغز و اعصاب بردم و نو ار مغز گرفت و گفت سالمه ب مرور حرف میزنه 

درک و فهم داره توجه و تمرکز داره شناخت محیطی داره اما تکلم نداره

نمیدونم چکار کنم

تخم کفتر انواع عرقیات انواع دعا و ذکر 

لطفا کسی میدونه چکار کنم

تی وی هم کلا خاموشه 

خدایا نجاتم بده از این گرفتاری

لطفا اگه راهکاری دارید بگید

بچت از اوناس ک یهو زبون باز میکنه ما داشتیم از این بچه ها تو فامیل

هیچی نمیگفت تا ۴ ۵ سالگی یهو زبونش باز میشه همه چی میگه

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون گفتار درمانی راه حلته 

کم کم اکی میشه حداقل دوسال باید مداوم ببری 

الان با این سطح هفته ای یکبار خیلی کمه حداقل دوبارباید ببری واینکه همونهارو توخونه باهاش کارکنی تمرین و تکرار خیلی مهمه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

درکت میکنم ...چند سال تو گفتار درمانی بودم ..مرتبببببب باید کار کنی .دو تا ۴۵ دقیقه مثل جلسه گفتار درمانی در روز باید باهاش کار کنی .با بازی و هیجان تمرینات ترکیب کن تا خسته نشه

اولا که نگران نباش 

پسر همسایه ما ۵ سالگی حرف زد 

اگه مشکلی نداره پس اوکی هست

با عضلات دهانش کار کن 

انگشت تمیز خودت را داخل دهان کن عضلات زیر زبان کنار لثه فک بالا پایین را ماساژ بده 

برگه بخر بده تو دهنش مک بزنه هر طعمی دوست داره 

باهاش بازی کن حرف بزن کم کم راه میفته

الحمدلله رب العالمین ...

پسر منم پنج سالگی حرف زد چند بار دکتر بردمش گفت هیچ مشکلی نداره اما وقتی نمیتونست حرف بزنه خیلی عصبی پیشد موهای خودشو درمیاورد جیغ میزد الان کلاس دومه ماشالله خیلی خوب حرف میزنه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

نگران نباش عادیه

ماهم داداشم دیر زبون باز کرد تا چهارسالگی هیچی نمیگفت دکترا گفتن ببرین گفتار درمانی ولی ما نبردیم

تخم کفتر و هم کلی بهش میدادیم

یهو تو  شیش سالگی یجوری زبون باز کرد الان انقدر حرف میزنه سرمونو میبره😂

منم چند تا دیدم دوروبرم

فعلا بهترین کار همون گفتاردرمانیه ولی جای خوب ببرش که نتیجه بگیری

اینا که من دیدم از قضا پسرم بودن همه و تا مدرسه نوک زبونی یا نامفهوم حرف میزدن ولی بزرگتر شدن  کاملا درست شدن