2777
2789

بچه ها خسته شدم بگین رفتار درست چیه 

شوهرم همش پشت جاریام حرف میزنه غیبت میکنه آبروشونو میبره همیشه و همه جا اونارو مقصر جلوه میده کلا خیلییییی خاله زنکه 

علتش هم مادرشومه انقدر که پیش شوهرم نشسته پشت عروساش غیبت کرده اینو کلا خاله زنک بار آورده 

الان دعوامون شد داشت غیبتشو میکرد گفتم درمورد دیگران قضاوت نکن بیا درمورد زندگی خودمون صحبت کنیم 

بهم گفت زر نزن 😔

تاکی جنس زن باید مداراکنه تحمل کنه ساکت بشه آقا ماهم ادمیم چرا باید این شکلی رفتار کنن با ما ها تاکی باید تحمل کنیم  جات بودم میزدم دهنش کسی که احترام قائل نمیشه برام پس احترامی پیش من نداره

اولین باره همچین موردی میبینم که زن طرفدار جاریه و شوهر ضد جاری!!!

ولی خب از اونجایی که یکی از بحث های مورد علاقه من و همسرم غیبت در مورد فامیل هاست😀ما هم باهم صحبت میکنیم و میخندیم و همونجا پرونده اش بسته میشه‌ و بین خودمون میمونه

بنظرم بهش حساسیت نشون نده ولی ازش بخواه این صحبت ها بین خودتون بمونه

بعدا به مرور صحبت هارو کم کن 

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره همچین موردی میبینم که زن طرفدار جاریه و شوهر ضد جاری!!! ولی خب از اونجایی که یکی از بحث ...

بخدا خسته شدم انقدررررر که به ناحق پشت جاریام بد میگن و آبروشونو میبرن 

ولی خواهر شوهرام و دختراشون هرگوهی بخورن هیچی نمیگن 

بخدا خسته شدم انقدررررر که به ناحق پشت جاریام بد میگن و آبروشونو میبرن  ولی خواهر شوهرام و دخت ...

میفهمم سخته واقعا

کاش از مشاور کمک بگیرید

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
مطمئنا پشت سر شما هم حرف میزنن. واقعا کارشون اشتباهه. ولی اگه بفهمن

اره بابا به گوشم میرسه که چه حرفایی پشتم میزنن 

کلا اخلاقشونه همیشه گوه عروسارو میخورن درحالی که هزارتومن هیچ عروسی خیری ازشون ندیده