2777
2789

بچه من ۸ ماهشه غیر از ساعت‌هایی خوابه مدام گریه می‌کنه مداما یعنی یک دقیقه اروم نیست توی شهرمونم دکتری نیست نبرده باشم دیگه داروی رفلاکسم میخوره اما انگار نه انگار

به نیت دلم صلوات میفرستید لطفا😍❤

شاید دندون در میاره 

من ۷ ماه و نیمشه گاهی اره ولی نه خیلی هر دقیقه نه 

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر مشکل گرسنگی و فیزیکی نداره

کلا بدقلق هست 

من‌تجربه کردم 

از دو ماهگی تو ماشین می‌نشستیم اول گریه هاش بود 

هیچ جا نمیشد برم.

تحمل کن باهاش بازی کن 

رگ خوابش رو پیدا کن 

خدا بهت صبوری زیادددد عنایت کنه😅

بچه ی من ۵ماهشه

جدیدتا یکسره بهونه میگیره

دیوونه شدم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

لثه اش از خیلی وقته متورمع اما خبری نیست

مثل بچه من 

شیر خشکیه بچت

جایش درد نداره

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
دختر منم رفلاکس داشت بدترین روزای عمرم بود من شربت زانتاک میدادم تقریبا خوب بود ولی شبا تا خود صب ...

از شما تا کی ادامه داشت رفلاکسش مثل بچه من همینجور یسر گریه میکرد

اگر مشکل گرسنگی و فیزیکی نداره کلا بدقلق هست  من‌تجربه کردم  از دو ماهگی تو ماشین می‌نش ...

بدقلق ک هست خیلیم زیاد اما هم رفلاکس داره هم کم خونی 

از شما تا کی ادامه داشت رفلاکسش مثل بچه من همینجور یسر گریه میکرد

حدودا تا یکسال و نیمگی

از شیر شب که گرفتم خیلی خیلی بهتر شد

چون بچه های رفلاکسی دریچه معدشون شله نباید چیزای آبکی زیاد بخورن

خیلی سخت بود اون روزا.

شبا بعد هر بار شیر خوردم ۲۰ دقیقه رو‌ شونم نگه میداشتم بعد میزاشتم سر جاش

بعد سرش باید بالاتر از بدنش باشه که بالا نیاره

تو گرما بیشتر ناراحتی میکنن

خداروشکر اون روزا گذشت دخترم الان ۷ سالشه

حدودا تا یکسال و نیمگی از شیر شب که گرفتم خیلی خیلی بهتر شد چون بچه های رفلاکسی دریچه معدشون شله ن ...

خداحفظش کنه گلم دعا کن بچه منم خوب سه بخدا دیگه کشش ندارم