2777
2789

دخترم دو سال و دو ماهشه شش ماهگی که غذای کمکی رو شروع کردم اصلاً نمی‌تونست بخوره و حتی فرنی و آب برنج رو هم بالا می‌آورد و دکتر بردمش دکتر گفت رفلاکس داره 

چون که از بدو تولد به شدت شیر بالا می‌آورد خلاصه دکتر دارو داروها را مصرف می‌کردیم چند ماه هیچگونه فشاری به دخترم نیاوردم که خودش کم کم غذا بیفته ولی اصلاً چاره ساز نبود

الان الان اگر دلش بخواد یه مقدار کمی غذا می‌خوره در غیر این صورت اصلاً غذا نمی‌خوره برنج و خورشت یا غذاهای نونی بلد نیست بخوره عق می‌زنه مدام 

اگر خودش بخواد مقدار کمی می‌خوره ولی اصلاً من نمی‌تونم بهش بدم چون که عق می‌زنه و هرچی که از قبل خورده هم بالا میاره 

واقعاً دیگه کم آوردم الان اینا رو دارم با گریه می‌نویسم ی‌دونم دیگه باید چیکار کنم به شدت بچه‌ام ریز مونده با اینکه من و پدرش آدمای ریز اندامی نیستیم سایزش در حد بچه یک ساله است حالا وزنش هیچی ولی نگران قدش هستم. 

ممنون میشم اگه کسی راهکاری داره یا شرایط مشابه داره راهنماییم کنه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

اگه جویدنو خوب بلد نیست بهش چیزایی که دوست داره زیاد بده دستش

مثل چوبشور خیار ماکارونی

واسه اشتهاش هم دکتر ببر مولتی و سانستول و اینا بنویسه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من یه متخصص میشناسم خیلی کارش خوبه اسمشو الان میگم بهت

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

غذا میخوری خودت با اشتها و صدادار بخور به به جه چه کن

تو اپارات بنویس اسمرفود

غذا رو با صدا میخورن دختر من با اونا غذاشو شروع کرد بخوره اونا رو چندتا نشون دادم  هیچچی نمیخورد

پسرم چهارده ماهشه به شدت بد غذاست خیلی بد شیر میخوره غذا میخوره شاید باورت نشه همین الان کل زندگیم خیس شد از آب بازی تا چندتا لقمه بخوره هر چیزی نمیخوره خیلی له میکنم هنوز براش غذا میپزم بت اینکه دندونم داره ولی خب همکاری نمیکنه تا ۱۱ ماهگی قرص رفلاکس خورد و تت‌ همبن الانشم فقط رو پان شیر میخوره پدر کمرم در اومده

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

مشکل بلع داره عزیزم برنج حسابی نرم بپز با آب خورشت خیسش کن له کن کم کم بزار دهنش . اون چیزایی که دوست داره بپز . اگه کوبیده دوست داره بخر براش بیسکوییت بده بجوه جویدن یاد بگیره . پسر منم اینطور بود از یکسال و نیمگی دیگه میکس نکردم با پشت قاشق له میکردم همه چیزو حتی موز رو کم کم یاد گرفت ولی پدر من دراومد

عزیزم من یه متخصص میشناسم خیلی کارش خوبه اسمشو الان میگم بهت

دکتر علی اکبر سیاری

ایشالله حل میشه مشکلش💚

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

ببین دختر منم همینطور بود بلد نبود بخوره باید میکس میکردم به زور میریختم دهنش هی عق میزد گاهی هم بالا میاورد

کم کم دیدم اینجوری نمیشه که شروع کردم چیزایی که دوس داره مثل مفیلا که تو دهنش آب میشد بهش میدادم تا آروم آروم جویدن یاد گرفت و به غذا علاقه مند شد

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...

پسر دایی من اینجوری بود مامانش بزور بهش غذا میداد همرو بالا میاورد ولی وقتایی ک خونه مادربزرگم بود چون بزور بهش غذا نمیدادن میزاشتن هرچقد خودش میخواد و‌دوس دارع بخوره اصلل بالا نمیاورد

الا۶ سالشه اندازع فیل میخوزه😂

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

اگه جویدنو خوب بلد نیست بهش چیزایی که دوست داره زیاد بده دستش مثل چوبشور خیار ماکارونی واسه اشتهاش ...

سیستم گوارش اش ضعیف اشتها اور بدتر آسیب میزنه بهش

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

پسر منم جویدنو دیر یاد گرفت

الان همسن دختر شماس ساندویچ و ماکارونی و اینا میخوره قشنگ

نگران نباش یاد میگیره منم خیلی نگران بودم

تو نت هم یه دکتری نوشته بعضی بچه ها تا ۲سال و نیمگی طول میکشه یاد بگیرن

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40