2777
2789
عنوان

دیشب یه خانم خیلی زیبا دیدم☺️ با همسرم بودم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1916 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هفته گذشته داشتیم با ماشین رد میشدیم،دم یه مسجد مراسم ترحیم بود.

چند نفر بیرون مسجد بودن،یه دختری با قد و هیکل وقیافه ریحانه پارسا بین آقایون بود.

راستش خوشم اومد،حتی تحسینش کردم به خاطر هیکل وتیپش.

ناراحت هم نشدم.سنمم بالاس

تومیری بازارکلی آقامیبینی دلت رومیبرن؟!

نهه، اصلاااا. من واقعا هیچ کس رو نمی‌بینم. عاشق خانواده ام هستم...ببین من دختر فعالی بودم، اما بعد از ازدواج یه کم منزوی شدم..البته خودم انتخاب کردم ، ب علائقم می رسم، اما زیاد بیرون نمیرم، با بچه و کتاب و فیلم سرگرمم. البته معاشرت هم داریم..دیشب بعد از مدت ها خیابون گردی کردیم ، دخترا خیلی دلربا شدن خدایی🥲

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
میفهمم چی میگی ،،،، دوتاییتون خیره میشدید بهش ،چه اشکال داشت🤣🤣🤣🤣از زیبایی ها لذت میبردید 

خیره شدم😂 زیاد . راه دیگه ای نبود😅

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨
نهه، اصلاااا. من واقعا هیچ کس رو نمی‌بینم. عاشق خانواده ام هستم...ببین من دختر فعالی بودم، اما بعد ا ...

حق داری .ما دیگه جوانی و طراوت مون تا حدودی از بین رفته .بعضی ها رو هم میبینی اینقدر خوشگل آدم میمونه تو کار خدا 

من حساس نیستم ولی تازگی متوجه شدم همسرم حساسه  دیروز بهش گفتم این پیروز فر لعنتی چقد خوشگله اخ ...

نه، من و همسرم خوشبختانه هر دو حساسیم، قرار گذاشتیم در این موردی حرف نزنیم، حتی بازیگرا 😅

من ماه پیش پسرمو بردم دکتر  یه خانمه و اقا با سه تا بچه هاشون اومده بودن اینها خانوادگی انقدر زیبا بودن 

اصلا صورتشون و انگار خدا نقاشی کرده بود 

تیپ و استایل هم نگم براتون 

واقعا اینها زیبایی ادم تحسین کنه خالق و 

اون مرحله هیزی و هولی کاملا با این فرق داره 

دکتر قمشه ای یه سخنرانی خیلی جالب در این مورد داره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نهه، اصلاااا. من واقعا هیچ کس رو نمی‌بینم. عاشق خانواده ام هستم...ببین من دختر فعالی بودم، اما بعد ا ...

شوهرت هرروز۱۰۰تابیشتراونارومیبینه

اون حساس نیست

توهم باحساسیتت حساسش نکن

من خودم روبایه فکرآروم کردم

فوق اش میره میگیرتش😁😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
حق داری .ما دیگه جوانی و طراوت مون تا حدودی از بین رفته .بعضی ها رو هم میبینی اینقدر خوشگل آدم میمون ...

پس من خدای اعتماد به نفسم.به خودم نمی‌رسم زیاد،سنمم بالاس.

ولی هیچ مشکلی با دخترای خوشگل وجوون ندارم.

تازه خودمم نگاه میکنم.

ولی اگه خیلی بی بند و بار باشن،که عموما تو روف گاردن ساختمونمون میان ومعلومه دنبال تور کردن هستن،اونجا مشکل دارم ،شوهرم تنها بره.

من وقتی ی خانم دیگه رو با شوهرم میبینم اینقدر بی اعتماد بنفسم میگم چقدر زنه ب شوهرم میاد .این زن اگر ...

نه دیگ اینجوری نباش...اعتماد ب نفستو ببر بالا..من بیشتر با شوهرم جاهایی ک میگردیم خانوادگیه، پارک، یا رستوران و مثلا کافه ای ..ک از آدما عبور می‌کنیم😅 خیابون بعضی مناطق، الان فقط دخترای بیست ساله ان، ک خیلی رو مد هستن، من با اینک از مد دور نشدم، اما اصلااا نمی تونم مثل اونا باشم🥲

نه، من و همسرم خوشبختانه هر دو حساسیم، قرار گذاشتیم در این موردی حرف نزنیم، حتی بازیگرا 😅

من معتقدم زیبا زیباست 

حتی اگه چیزی نگیم راجع بهش و ایرادی نداره گفتن از زیبایی دیگران 

زیبایی در هر حال قابل تمجیده و لذت بصری میده (با لذت جنسی متفاوته)

انجلینا جولی زیباست مسلما وقتی همسرمم عکس و فیلمشو میبینه به چشمش زیباست باید همینطور باشه خب قاعدتا برای همین حساسیتی ندارم همونطور که فرضا الن دلون از چشم من و همه جهان زیباست

البته اگه زیاده روی نباشه به هرحال ۱۱ ساله با همیم دیگه نظر و منظور همو میفهمیم اابته گویا همسرم حسادتش بیشتره بر عکس😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴