2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونی هیچ زبانی رو «کامل» یاد بگیری. مثلا فارسی الان زبان مادریته. کامل بلدیش که بخوای زبان بیگانه رو بلد باشی؟

با تمرین و تکرار، شنیدن، نوشتن، مکالمه کردن و دیدن فیلم یا اهنگ زبان اصلی میشه کمی تسلط رو بالاتر برد که بشه کارو باهاش راه انداخت 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اصلا نمیتونی هیچ زبانی رو «کامل» یاد بگیری. مثلا فارسی الان زبان مادریته. کامل بلدیش که بخوای زبان ب ...

ممنون بابت راهنماییت✨

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
اصلا نمیتونی هیچ زبانی رو «کامل» یاد بگیری. مثلا فارسی الان زبان مادریته. کامل بلدیش که بخوای زبان ب ...

الان شما بلدید؟

اونایی که بلدن یعنی یه فیلم ببینند میفهمند چی میگع یا اونا هم گیر میکنن بعضی جاهاشو متوجه نمیشه ؟

الان شما بلدید؟ اونایی که بلدن یعنی یه فیلم ببینند میفهمند چی میگع یا اونا هم گیر میکنن بعضی جاهاشو ...

یه موضوع جالبی هست. یه نظرسنجی از نوجوانان آمریکایی انجام دادن حدود ۷۵ درصدشون گفتن فیلمارو با زیرنویس میبینن که همزمان بتونن دیالوگ‌ها رو بخونن چون گاهی تند حرف میزنن یا لهجه بازیگرها مناسب نیست.

اگه کسی ادعا کنه به تمام زبان انگلیسی مسلطه و همه چیزش رو می‌فهمه دروغ گفته یا ادعای بیخود کرده.

یعنی هیچوقت به تسلط صددرصدی نمی‌رسید. همیشه یه کلمه یا اصطلاح هست که معنیش رو ندونید یا متوجه تلفظ جمله نشید.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من یک سال مداوم کلاس رفتم بعدش نرم افزار زبان نصب کردم

روزی یک ساعت میخونم ولی هنوز کامل اوکی نشدم

ولی پیشرفت خوبی داشتم

فرندز هم زیاد نگاه کن

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
من یک سال مداوم کلاس رفتم بعدش نرم افزار زبان نصب کردم روزی یک ساعت میخونم ولی هنوز کامل اوکی نشدم ...

چهار ساله کلاس میرم اما هیچی نفهمیدم...

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:
چهار ساله کلاس میرم اما هیچی نفهمیدم...

جدی 

وانمیدونم من خودم چون عربی فولم میگن کسایی که بیش از یک زبان بلد باشن یاد گیریش راحت تره

کم پول بیاد دستم میخوام برم المانی هم یاد بگیرم

اولاش کلاس برم حروف و گرامر ابتدایی اش یاد بگیرم بعد تو خونه بخونم

باید پشت کار داشته باشی و علاقه

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪