2777
2789
عنوان

دلم واسه نوجوونا میسوزه💔

313 بازدید | 15 پست

تاپیکارو که میخونم خیلی غصه میخورم.

یه عده از اینکه اجازه نداشتن تو رشته ای که دلشون میخواد تحصیل کنن افسرده ان.

یه عده میترسن رشته که خانواده اشون گفتن رو قبول نشن و سرکوفت بشنون.

یه عده درحال مجادله با خانواده ان که شاید راضیشون کنن رشته مورد علاقشونو برن.

یادم میاد 4سال دبیرستانو تو مدرسه ای خوندم که عین 4سالش برام عذاب بود هرروزش واسم شکنجه بود چقدر دوست داشتم مدرسه رو آتیش بزنم از کتابا و درسا متنفر بودم.

صبح تا شب همش پشت میز درس خوندن و جزوه نویسی و کوفت و زهرمار....بعدشم که مجبور شدم تو دانشگاه رشته ای رو بخونم که اصلا دوستش نداشتم...من عشق ورزش بودم و روحیه پر از نشاط و جنب و جوشم رو محدود کرده بودن به رشته مزخرف حقوق و تمام خواسته هام محدود شده بود به فقه و اصول و درد و مرض.

تهش چی شد؟من 8سال(4سال دبیرستان و 4سال دانشگاه)رو فقط به اجبار بدون گذروندن یک لحظه خوشی سپری کردم که چی؟که ورزش نون و آب نمیشه...

حالا تازه رفتم دنبال علاقم دنبال آرزوهام.شاید اگر اون موقع حمایت میشدم الان تازه اول راه نبودم...

مامان باباهایی که بچه هاتون هنوز کوچیکن توروخدا قسمتون میدم بهشون کمک کنین بال پروازشون باشین زنجیر نشید به پاشون بذارین دنبال علاقه اشون برن نذارین سال ها فقط رویاهای شمارو زندگی کنن اونا خودشون رویاهایی دارن که تو همین عمر محدود فقط فرصت بهش رسیدن رو دارن...

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

بعد ببین من ورودی سال ۹۲ ام 

هنوز که بچه هایی که امتحان نهایی و کنکور دارن و میبینم 

استرس کل وجودمو میگیرم 

لعنت بهشون لعنت

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

منم فقط یه مسیر رو اجازه داشتم انتخاب کنم، واقعا آیندم رو خراب کرد. بزرگترم فکر میکردم هیچی جز درس خوندن، اونم رشته های سخت ارزش نداره. در حالی که همه در حالی یادگیری چیزای خوب بودن. 

الان نه تحصیلاتم خوبه، نه هنری چیزی یاد گرفتم، یزرگترمم شونه خالی میکنه

چقد انرژی منفی  حداقل به خودت رحم کن

ادارن...اندارن...انرژی منفی نیست که این تاپیکو زدم تا بقیه هم یه کم درد دل کنن و خودشونو خالی کنن وگرنه که الان بعداز اون همه سال بالاخره دارم تو آرزوم زندگی میکنم

دقیقا  بعد ببین من ورودی سال ۹۲ ام  هنوز که بچه هایی که امتحان نهایی و کنکور دارن و میبی ...

منم هنوز گاهی اوقات خواب امتحان و کنکور میبینم و با وحشت از خواب میپرم

منم فقط یه مسیر رو اجازه داشتم انتخاب کنم، واقعا آیندم رو خراب کرد. بزرگترم فکر میکردم هیچی جز درس خ ...

هنوزم دیر نیست برو دنبال علاقه ات.من بعداز این همه سال پارسال رفتم دنبال مربی گری و الان تو همون مسیریم که دلم میخواست باشم