سلام خانمامن مستاجرم و چند روز دیگه قرار داد خونمون تموم میشه به همسرم گفتم که با صابخونه صحبت کن ببینم امسال میخادخونه شو چقدر بهمون بده یا شاید قول خونه رو به کس دیگه داده باشه ماهم بگردیم دنبال خونه که تکلیفمون روشن بشه .منم مقدار کمی طلا برای پس انداز دارم که برای آینده بچه هام نگه داشتم .شاید برن دانشگاه برای هزینه شهریه وخوابگاشون .چون وضع مالیمون خوب نیست همسرم اگه ازش طلب پول کنیم به راحتی میگه ندارم از کجا بیارم و اینکه خانواده هامون اصلا بهمون کمک نمیکنن بخاطر همین طلاهامو برای پس انداز نگه داشتم برای بچه هام . وقتی به همسرم گفتم با صابخونه صحبت کن برای اولین بار بهم گفت خانوم نگران نباش خودم مسله خونه رو درست میکنم بسپارش به من 🫥تو این چند سال زندگیم هیچوقت این حرفو نزده بود خیلی خوشحال شدم. همیشه خودم با صابخونه ها در مورد خونه صحبت میکردم و ولی امسال گفتم بزار همسرم هم یه کاری انجام بده و خودش با صابخونه صحبت کنه بعدهمسرم گفت طلاهاتو فروختی ؟گفتم نه چرا باید بفروشم .گفت پس چطور برم با صابخونه صحبت کنم منم گفتم تو بهش بگو پول پیش ندارم اجاره رو ببر بالا .چون امسال همسرم ۶ ماه تمام بهش حقوق ندادن نتونستم پولی پس انداز کنم .همسرم شروع کرد ب داد و بیداد که طلاهاتو نفروش بزار از خونه بندازمون بیرون .صابخونمون آدم خوبیه اگه بهش بگه پول رهن ندارم چیزی نمیگه .گفتم تو باهاش صحبت کن شاید صابخونه رهن نیاز نداشته باشه میگفت نه (همسرم از اینکه من یه مقدار طلا دارم خیلی ناراحته میگه پشتت به طلاهات گرمه فکر میکنه من میخام تنهاش بزارم و برم (درصورتیکه من ۳ تا بچه دارم و هیچوقت بچه هامو تنها نمیزارم و تو این مدت با همه نداریش ساختم .حالا همسرم ناراحته و جای خابشو جدا کرده .من قبلاپیش بچه هام میخابیدم ولی به پیشنهادهمسرم اومدم و پیشش خابیدم حالا پیش من نمیخابه و ناراحته مقصر منم بنظرتون طلاهامو بفروشم ؟
باید ب فکر یکار دیگم باشه اینجوری ک خیلی زود ب مشکل میخورین عزیزم
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احساس میکنم تو شوهرشی باید ب فکر یکار دیگم باشه اینجوری ک خیلی زود ب مشکل میخورین عزیزم
دقیقا اینجوری خانوادمم میگن تو بار مسولیت زندگی رو به دوش گرفتی .گفتم وقتی میبینم بی مسولیته مجبورم خودم کاری کنم همین کارشو هم که انجام میده با منت انجام میده
طلاهات فقط برای خرید خونه بخر .بگو خونه بخر منم طلاهام میغروشم.من ۶۰۰میلیون طلا فروختم هنوز هیچی نخریده برتم۸۰۰میلیون پول دستش اومد قرار بود برای من طلا بخره.ولی داد خونه ب اسم خودم.اما من طلا دوست داشتم بیشتر
دقیقا اینجوری خانوادمم میگن تو بار مسولیت زندگی رو به دوش گرفتی .گفتم وقتی میبینم بی مسولیته مجبورم ...
این از با معرفتی و خانومیته
ولی باید یخورده فشار بیاری بهش تا خودش ب فکر بیوفته بره دنبال جنتا کار دیگه وقتی درآمدش از همون یکار کمه
چون میدونه تو هستی و خیالش از بابت تو جمعه واسه همین کاری نمیکنه میگه هر چه بادا باد
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!