2777
2789
عنوان

❣️چله نماز شب می خوام بگیرم واسه حاجت دارها❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 63 پست

جواد

طاهره

محمدرضا

جواد

علی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای عزیزم دقت کنید من ممکنه نرسم همه نظرای شما عزیزانو بخونم ولی بعد از نمازم میگم کسایی که توی ن ...

خدا خیرت بده

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خواهش میکنم گلم 

مرسییییی واقعا🥺💚

لطفا برای دوستامم دعا گن @حنای_من     @مامانبزرگپانیذ     @آلماا   ...

فدای دخترگلم ......

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ممنونم عزیزم 

ان شاء الله حاجتروا بشی 

اول برای ظهور و سلامتی اقا امام زمان ع 

برای شفای عاجل و کامل فاطمه 

برای باردارشدنم با اولاد صالح و سالم همچنین همه منتظرا

برای حل مشکلی که این چند روز برام بوجود اومده ب بهترین نحو ان شاء الله 

خواهش میکنم خیلی خیلی برام دعا کن  دلتنگ دخترمم دعا کن مجعزه بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سرزندگیم برم پیش دخترم دلتنگ دخترمم برای سلامتی موفقیت دخترم دعا کن  انشاالله حاجت روابشی 

خدایا توروخدا کمکم کن