2777
2789

دوباره جبهه نگیرید که همه اینجوری نیستن 

چقدر زندگی رو به خودتون و بقیه سخت میگیرین یه مهمونی میگیرن باید شخصا زنگ بزنن بهتون دعوتتون کنن اگه توی گروه بزنن یا به یکی بگن که به بقیه برسونه بر میخوره بهتون همه چیز رو به منظور میگیرید و بهتون بر میخوره واقعا زندگی کردن توی همچین دنیایی خیلی سخته زندگی مردا خیلی راحت تره اصلا خودشونو بابت همچین چیزای پیش پا افتاده ای ناراحت نمیکنن 

حالا فکر کن چه دنیایی داره اون مردی که میاد اینجا عضو میشه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم و خوشبختانه تو اینجور موارد روحیه پسرونه دارم :/

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

شاید باورت نشه اما من اصلا اینجوری نیستم اصلا 

مثلا. خانواده شوهرم بخان دعوت کنن ی ویس میزارن تو گروه ک همگی دعوتید حتی برا عروسی اتفاقا زودتر از همه هم میرم😂 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            

👍👍

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

شما یه چیزایی میدونی ما خانوما یه چیزای دیگه ..اتفاقا شما اقایون فوق العاده حسودین ..شاید راحت بگذرین ولی ته دلتون میگین بزار منم تلافی میکنم ..وقتی کسی دعوت نمیکنه نباید بری..من شخصا باید دعوت کنن شاید اون طرف موقعیتش نیست دوست نداره بزور یکیو دعوت کرده منم تلنبار بشم تو خونه ش ..دوره قدیم نیست خرج مخارج گرون ساید یه شرایطی تو خونه س نباید کسی متوجه خیلی چیزای دیگه.با ریز بینیمون همه چیزی رو میبینیم که کدورت و ناراحتی پیش نیاد ..