2777
2789

کیا زود پری شدن و تو بزرگسالی تا مثلا 170 اینا رسیدن ایا ورزش یا تغذیه خاص یا مکمل خاصی استفاده کردن و قد پدر و مادرشونم معمولی بوده و تو ژنشون بلندی بوده باشه کلا هرچی میدونید لطفا بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ سالگی پریود شدم رشدمم بعد از پریودی درحد یکی دوسانت بود نه زیادتر. قدمم ۱۷۴. قد بلند ژنتیکی هست من از هر دو طرف قد بلند هستن 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من اواخر ۱۱ سالگی پریود شدم الان ۱۷۵ هستم،ژنتیک و تغذیه خیلی مهمه

واای خوشحالم کردی دختر منم امسال یازده سالش شد وسطاش پریود شد و 155 هس شکر خدا تغذیش عالیه همه چی میخوره و چندساله رزمی کار میکنه میگه دوس دارم 170 بشم البته اندامش واقعا کشیدس و همه میگن بلند میشه من 160 و پدرش 172 ایناس نگرانم براش ...پدر و مادرتون قدشون چند بود

من ۱۲ سالگی پریود شدم رشدمم بعد از پریودی درحد یکی دوسانت بود نه زیادتر. قدمم ۱۷۴. قد بلند ژنتیکی هس ...

یعنی نو 12 سالگی نزید 170 بودی؟؟ که نهایت 2و3 سانت اضاف کردی؟

واای خوشحالم کردی دختر منم امسال یازده سالش شد وسطاش پریود شد و 155 هس شکر خدا تغذیش عالیه همه چی می ...

آره حتما امکان رشد هست حتما والیبال هم بره من خودم والیبال رفتم پدرم ۱۷۰ و مادرم ۱۶۵ هست،اما از نظر ژنتیک طرف مادریم کلا۱۷۰به بالا هستن

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

ژنتیک خوراک اثر خودشو میزاره...ولی من دیدم کسی پدر مادر بلندی داشته.قدش به دائمی یا عمش رفته کوتاه ش ...

اره تغذیه ورزش و ژن البته من برادرم 173 هس خانمش 170 پسر 15 سالش 190 هس ماشالله اون یکی داداشمم خودش همون 172 ایناس خانمش 163و پسرش 185 هس

یعنی نو 12 سالگی نزید 170 بودی؟؟ که نهایت 2و3 سانت اضاف کردی؟

بله دقیقا. 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
آره حتما امکان رشد هست حتما والیبال هم بره من خودم والیبال رفتم پدرم ۱۷۰ و مادرم ۱۶۵ هست،اما از نظر ...

الان سالهاس تکواندو کار میکنه و طبق عادت هر روز روی تهتش اهنگ میزاره و نزدیک ی ساعت میپره دیگه نمیدونم چی میشع امیدوارم قدش مثه شما بشه دکترش که گفت تا 16 سالگی قد میکشه دیگه چقدر بکشه مهمه

شما جز بندگان برگزیده بودی عزیزم چون تو 12 سالگی به ندرت 170 هستن بچه ها

اره کلا پدرمم و داداشمم همین بودن ما یهویی تو این سن رشد می‌کنیم و بعدش متوقف می‌شه. رشد تدریجی مثل خیلیای دیگه نیست. مثلا تو اون سن من یهویی رشد کردم و بقیه همکلاسی‌هام کوتاه بودن بعد رشد من متوقف شد اونا تدریجی زشد داشتن. البته بازم به بالای ۱۷۰ نرسیدن چون اصولا بعد از پریودی توقع رشد قدی خیلی زیاد رو نمی‌شه داشت البته بازم بستگی به ژنتیک اون فرد داره اما هم از طرف مادری هم پدری قد بلندی رو داشتیم من پدرم ۱۸۶ هستن مادرم ۱۷۰ برادم ۱۹۴ پسرخاله‌ها و پسرعموها هم همگی بالای ۱۸۷ بعضیاشونم بالای ۱۹۰.