2777
2789

ساعت ۶ صبح بیدار میشم. صبحونه کامل. کارای خونه. ناهار معمولا یه چیز حاضری میخورم چون شوهرم ناهارا نیست. کتاب میخونم. یه دوره شرکت کردم اونو گوش میدم. فیلم میبینم. آشپزی میکنم برای شام. شوهرم میاد میوه میخوریم. پیاده روی میریم. تلویزیون نگاه میکنیم. شام میخوریم. ساعت ۱۰ یا ۱۰ونیم میخوابیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۶ صبح بیدار میشم. صبحونه کامل. کارای خونه. ناهار معمولا یه چیز حاضری میخورم چون شوهرم ناهارا نی ...

به به کیف کردم 😍😍

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
ساعت ۶ صبح بیدار میشم. صبحونه کامل. کارای خونه. ناهار معمولا یه چیز حاضری میخورم چون شوهرم ناهارا نی ...

چه عالی😇🥰

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
به به کیف کردم 😍😍

منم تا دیروز خیلی با این برنامه کیف میکردم ولی الان ۲۰ روز به زایمانمه. اومدم شهر خودمون خونه مامانم چون میخوام این جا زایمان کنم. با این که دیروز اومدم ولی به شدت دلتنگ خونه خودمم. دعا کن زودتر زایمان کنم برگردم به خونه. فکر کنم حسی که من به یه مشت خاک و سنگ و آهن دارم هیچکس به خونه‌ش نداره.🥲

ممکنه استراحت مطلقم خونه مادرشوهرمم فعلا

ساعت 9یا10پامیشم یه چایی صبحونه .دراز میکشم ..موقعه ناهار باز می‌شینم ..عصرا یکم توخونه قدم میزنم یا تسبیح دستمه ذکرمیگم یاقران میخونم ...دیگه دراز میکشم تا صبح

مابین برای دسشویی هم پامیشم

منم تا دیروز خیلی با این برنامه کیف میکردم ولی الان ۲۰ روز به زایمانمه. اومدم شهر خودمون خونه مامانم ...

عزیزم انشالله که زودتر به خوبی وخوشی زایمان کنی وبرگردی به خونه عشقتون.ولی همینجام خوبه ازبودن با خونوادت لذت ببر.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
منم تا دیروز خیلی با این برنامه کیف میکردم ولی الان ۲۰ روز به زایمانمه. اومدم شهر خودمون خونه مامانم ...

منم از حالا عزا دارم ک میخام برا زایمانم برم خونه مامانم اصلا راحت نیستم