2777
2789
عنوان

شغل خودتون و همسرتون رو با میزان درامد بگید😁😍

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 خودم ۴  پارتنرم ۲۴ اگگگگ راس بگه😂😉

عه شغل خودت چیه

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
عه شغل خودت چیه

منشب

کاربر دلاراااامم هستم..کاربریم تعلیق شد.. روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤          
ماما هستی شما؟ عزیزم میشه سوال بپرسم ازتون؟

بفرمایید

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

من خانه دارم همسرم کارمند اونقدری نمیشه که بتونیم هر ماه پس انداز کنیم ،اگه اتفاق غیرمترقبه ای بیفته ...

چجوری حساب میشه پورسانت عزیزم؟

با پورسانت چقدر میشه درامدت ماهی

بفرمایید

من ۶ ماه اقدام به بارداری هستم ولی باردار نشدم 

راهکاری دارین ک کمکم کنه؟

قراره شنبه برم چکاپ کامل و آزمایش های هورمونی بدم ببینم مشکلی دارم یا نه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من ۶ ماه اقدام به بارداری هستم ولی باردار نشدم  راهکاری دارین ک کمکم کنه؟ قراره شنبه برم چکاپ ...

سلام عزیزم. 

باید برای چکاپ برید و سونو و آزمایش بدین پیش دکتر برو تو مطبش سونو داشته باش و بگو سونوت کنه رحم و تخمدان مشکلی نداشته باشه

فقط تاکید می‌کنم حتما به دکترتون بگید همزمان آزمایش اسپرم هم برای همسرتان بنویسه 

واینکه اگر وزنت بالاست باید چندکیلو لاغر کنین ودارایی دکتر میده تقویتی و اینا حتما طبق دستور مصرف کن

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

سلام عزیزم.  باید برای چکاپ برید و سونو و آزمایش بدین پیش دکتر برو تو مطبش سونو داشته باش و بگ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

من ۶۷ کیلو هستم و قدم ۱۶۳

به نظرت چقد باید کم کنم چون کم غذا هستم لاغر کردن برام سخته 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
ممنون از راهنماییت عزیزم  من ۶۷ کیلو هستم و قدم ۱۶۳ به نظرت چقد باید کم کنم چون کم غذا هستم ل ...

دقیق نمیدونم ولی هر چه کم کنی بنفعته اگه چربی شکم داری ورزش شکمی باید انجام بدی روغن سیاه دانه شکم ماساژ بده بعد ورزش شکمی کن