2777
2789
عنوان

4 روز تاخیر دارم، خانما لطفا میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست
سلام، وقت بخیر، هرچند پاسخ دقیق نیازمند اطلاعات بیشتری هست اما بطور خلاصه خدمتتون میگم اگه منظورتون ...

ممنون از راهنماییتون حقیقتا بخاطر شکی که داشتم اونم خارج از بدن  و یک ساعت بعد رابطع خوردم خیلی استرس داشتم چند رو زبعدش یه خونریزی خفیف کردم الان نوبت سیکلمه علائم دارم ولی هنوز اتفاقی نیافتاده 

سلام، وقت بخیر، نمیخوام نگرانتون بکنم اما عوامل مختلفی میتونن باعث تعویق پریود بشن که مهمترین و اولی ...

طریق مصرف صیحیح ال دی را می فرمایید من از افزایش وزن و ... میترسم و شنیدم کاندوم اوکی هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، وقت بخیر، نمیخوام نگرانتون بکنم اما عوامل مختلفی میتونن باعث تعویق پریود بشن که مهمترین و اولی ...

عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتین، البته من کاملا راجع به دوره تخمک گذاریم مطمئنم، چون اون چندروز رو همیشه ترشح و گاهی درد دارم، رابطه دوسه روز بعدش بوده، اگه اینطور باشه به فرض اینکه از پیشاب اسپرمی وارد شده هم تخمکی نبود که باهاش لقاح کنه درسته؟ شما بازم نگرانترم کردین اینطوری

عزیزم مرسی از وقتی که گذاشتین، البته من کاملا راجع به دوره تخمک گذاریم مطمئنم، چون اون چندروز رو همی ...

قصد ایجاد نگرانی براتون نداشتم و فقط جنبه های مختلف موضوع رو توضیح دادم خدمتتون. همونطور که توضیح دادم بهتره آزمایش خون بدید و نتیجه رو متخصص زنان بررسی کنه.

قصد ایجاد نگرانی براتون نداشتم و فقط جنبه های مختلف موضوع رو توضیح دادم خدمتتون. همونطور که توضیح دا ...

ممنونم ازتون، البته خداروشکر که امروز پریود شدم و نگرانیم تموم شد