2777
2789

سلام من پریودام همیشه منظم و 26 روزه بوده، هر ماهم از روی ترشحات بازه تخمک گذاریمو متوجه میشم، ماه گذشته با همسرم روز هفدهم سیکلم و بعدش رابطه داشتیم با جلوگیری طبیعی! و قبلش اصلا رابطه نداشتیم! در حالیکه بیشتر از دو روز از تخمک گذاریم می‌گذشت(چون انگار تخمک یکی دوروز بیشتر زنده نمیمونه)،

دیشب که روز 29 بودم بیبی چکمم منفی شد و تا امروز که 30امین روزه هنوز پریود نشدم، باتوجه به این چیزا فکر کنم احتمال بارداری نیست نه؟

پس دلیل تاخیرم چیه؟ درضمن آمپول دگزا و کتورولاک و دوتا آنتی بیوتیک مختلف استفاده کردم و بخاطر شغل خودم و همسرم کلی استرس کشیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعضی دوره ها تاخیر پیش میاد اگه پیشگیری کردی و بیبی چک هم منفی بوده پس باردار نیستی 

پیشگیری خاصی نبوده طبیعی بوده دیگه البته همیشه اینطوریم، ولی مطمئنم بعد از تخمک گذاریم رابطه داشتم یعنی تو روز بی‌خطر، بهرحال تا پریود نیاد استرس باهام هست🥺

شاید ب خاطر استرسه منم چهار روز عقب افتاد اونم چون استرس داشتم ماه قبل

همه امیدم به همینه، ایشالا امروز پریود بیاد و همه فکر و خیالم تموم شن، مرسی عزیزم از نظرت 🌹

سلام، وقت بخیر، نمیخوام نگرانتون بکنم اما عوامل مختلفی میتونن باعث تعویق پریود بشن که مهمترین و اولین احتمال بارداریه! همونوطور که میدونین زمان تخمک گذاری هم میتونه تحت تاثیر عوامل مختلف زودتر یا دیرتر اتفاق بیافته! از طرفی روش پیشگیری از بارداری طبیعی هم ضریب شکست قابل توجهی داره مخوصا که ترشحات پیش از انزال هم میتونن حاوی اسپرم باشن و منجر به بارداری بشن کما اینکه مواردی از بارداری با همچین شرایطی گزارش شده هست! از طرفی بیبی چک هم احتمال جواب منفی کاذب داره! لذا هر چند با شرایطی که شما در مورد خودتون فرمودید احتمال بارداری کم هست اما جهت اطمینان لازم هست تست بارداری با نمونه خون انجام بشه و بر اساس جواب بدست آمده به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید.

من روز 19 سیکلم رابطه داشتم اورژانسی خوردم خبری نیست باردار نباشم امروز روز 27 سیکلمه

سلام، وقت بخیر، هرچند پاسخ دقیق نیازمند اطلاعات بیشتری هست اما بطور خلاصه خدمتتون میگم اگه منظورتون از قرص اورژانسی لوونورژسترل باشه که بطور صحیح استفاده شده باشه بسته به زمان استفاده ممکن هست باعث زودتر اتفاق افتادن یا به تعویق افتادن و یا در مواردی بدون تغییر ماندن زمان پریود بشه! لذا در صورتی که طبق دستورالعمل و بطور صحیح دارو رو استفاده کردید نگران نباشید.